Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Poliţiştii locali, dotaţi cu staţii de emisie-recepţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 813

Pe final de an, Poliţia Locală Câmpulung a fost dotată. Primăria a cumpărat pentru agenţi uniforme militare, dar şi echipamente de emisie-recepţie.

Creativ Michael SRL, din Râmnicu Vâlcea, a fost firma care a livrat pentru angajaţii Primăriei Câmpulung două seturi de uniforme. Poliţiştii locali şi agenţii de pază au fost dotaţi cu cămăşi, scurte de vânt, grade, pantofi. Cele două ansambluri de echipamente au fost cumpărare, unul la finele lunii noiembrie şi celălalt la începutul lunii decembrie 2017, şi s-au ridicat la suma de 60.264 lei.

Pentru buna desfăşurare a activităţii din cadrul Serviciului de Poliţie Locală, administraţia publică i-a dotat pe salariaţi cu opt staţii portabile Motorola Tetra. Unităţile de emisie-recepţie sunt dotate, pe lângă configuraţia software, cu clip de prindere la centură şi au costat 2.600 lei per bucată, fără TVA, totalul ridicându-se la 24.752 lei. Firma care le-a furnizat a fost Asti International SRL, din Bucureşti. Pentru ca staţiile de emisie-recepţie să funcţioneze, aceeaşi firmă bucureşteană a livrat Primăriei Câmpulung şi o staţie fixă, tot marca Motorola, valoarea ei ridicându-se la 5.236 lei. Mircea SIMIONESCU

 

The most visited gambling websites in The UK