Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza nesimţirii unor şoferi, Locul de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi, păzit de Poliţia Locală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2628

b_400_250_16777215_10_images_2245_Clipboard10.jpgDacă te consideri un om civilizat trebuie să respecţi legea, inclusiv atunci când vine vorba de locul de parcare. Oricât ar fi de aglomerată zona în care îţi faci cumpărăturile sau ai de rezolvat diverse probleme, nu trebuie să parchezi pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi, mai ales dacă nu ai nicio problemă de sănătate.

Dar cea mai nouă modă e chiar să-ţi laşi maşina în locurile special marcate pentru persoanele cu nevoi speciale. Iar, la Câmpulung, cel mai vânat loc este cel amenajat în faţa Primăriei. Ca să nu mai spunem că, la superacheturile din municipiu, unde parcările persoanelor cu dizabilităţi sunt amenajate în apropierea intrărilor, sunt veşnic ocupate.

Noi, dar şi cititorii au surprins fotografii ale locului cu pricina din „buricul târgului”, pe care şi-au lăsat maşinile de la oameni de rând, la persoane publice, cunoscute, sau au fost garate acolo maşini ale instituţiilor. Culmea e că, mai tot timpul, în faţa Primăriei „tronează” o maşină a Poliţiei Locale, care, se pare, nu impresionează pe nimeni. Cu toată Poliţia în jur, nu mai târziu de marţi, 19 decembrie, locul, „vopsit” cu două semne specifice era ocupat de un autoturism Opel. Până am urcat noi în Sala de Consiliu, pentru că urma, la ora 16.00, să înceapă o şedinţă de îndată, maşina a dispărut din locul cu pricina. Dar, ce e amuzant, Poliţia Locală a ajuns să-l sancţioneze pe „infractor” după ce acesta plecase. Şi, ca să se asigure că nu mai atrage alt „client”, oamenii legii şi-au lăsat ei autoturismul, blocând accesul la „handicapaţi”. După ce au ratat ocazia aplicării unei amenzi, localii au fost luaţi la bani mărunţi şi de consilieri, care veniseră la şedinţă şi nu aveau unde-şi lăsa autoturismele. Unii s-au văitat că au dat mai multe ture în jurul Primăriei până au găsit un loc liber unde să-şi lase maşinile. Dar, aşa cum le-a transmis un contribuabil, stabilit de mai mulţi ani în străinătate, câmpulungenii care vin să-şi achite taxele şi impozitele trebuie să aibă întâietate în parcarea din faţa instituţiei, nu aleşii şi angajaţii Primăriei, plătiţi din banii noştri.

Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK