Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Spital, un fochist şi un instalator dau examen de promovare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 761

 

Conform Hotărârii Comitetului Director, Spitalul Municipal Câmpulung organizează examen de promovare pentru două funcţii, una de instalator şi cealaltă de fochist. Acest examen va consta într-o probă scrisă şi se va desfăşura la sediul administrativ al Spitalului, în data de 20 decembrie. Instalatorul va intra în sala de examinare la ora 9.00, iar fochistul, la ora 12.00. Astăzi, 12 decembrie (până la ora 15.00), este ultima zi când la Secretariatul unităţii medicale se mai primesc dosarele de înscriere la concurs.

S-au ocupat posturile de brancardier şi asistentă medicală

Pe site-ul Spitalului Municipal au fost publicate şi rezultatele finale la concursurile organizate pentru ocuparea a două posturi, cu angajare pe termen limitat, de asistent medical generalist, debutant, şi brancardier. Oana Elena Tănăsoiu este cea care a obţinut punctaje de trecere la cele două probe ale întrecerii, fiind admisă cu media 70, în favoarea Claudiei Marinela Pătrulescu şi a Georgianei Loredana Răducu, şi va ocupa postul de la Cabinetul de Gastroenterologie al Ambulatoriului Integrat.

Centralizatorul cu candidaţii care s-au înscris pentru ocuparea locului de brancardier la Compartimentul Primiri Urgenţe a fost semnat de comisia de concurs pe 5 decembrie. Va primi postul Florin Răuţă Sorescu, admis cu 67,50 puncte, faţă de Gheorghe Vlăduţă şi Ciprian Ionuţ Valentin Leau, respinşi. Şi-a mai depus dosarul şi Adrian Dan Isbăşoiu, care a absentat la testare.

Postul de dezinfector a stârnit interesul a opt persoane

Postul de dezinfector la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale a stârnit interesul a opt persoane, cărora le-au fost admise dosarele de participare la concurs. Însă la testul grilă s-au prezentat doar şase, dintre care trei au trecut mai departe. S-au prezentat ieri, 11 decembrie, la interviu, cei care au obţinut minim 50 de puncte: Ion Călin Manole (70 puncte), Petre Genică Tănăsoiu (70 puncte) şi Ion Roşca (65 puncte). Au fost declaraţi respinşi: Dan Ciobotea (25 puncte), Ciprian Ionuţ Leau (45 puncte) şi Gheorghe Zărnescu (25 puncte). Cătălin Gheorghe Vişoiu nu s-a prezentat, iar Adrian Dan Isbăşoiu a întârziat, sosind la ora 11.59, după ce, cu 15 minute înainte, se făcuse apelul nominal al candidaţilor, pentru verificarea identităţii.

În perioada de primire a contestaţiilor, Petre Genică Tănăsoiu a cerut recorectarea testului scris, iar comisia a constatat că petentul trebuie să primească 10 puncte în plus. La varianta I, întrebarea nr. 2, i s-au acordat 5 puncte, având în vedere faptul că, în definiţie, termenul „dezinfecţie de tip intermediar” este sinonim cu „dezinfecţie de tip mediu”. Cu 5 puncte i-a fost notată şi întrebarea nr. 3 de la varianta I, deoarece, conform Ordinului 961/2016, art. 23 (alin. 2), se specifică în mod concret: „la prepararea şi utilizarea soluţiilor de dezinfectare sunt necesare: a)cunoaşterea exactă a concentraţiei de lucru în funcţie de suportul supus dezinfecţiei; b)folosirea de recipiente curate; c)utilizarea soluţiilor de lucru în cadrul perioadei de stabilitate şi eficacitate, conform unei corecte practici medicale, pentru a se evita contaminarea şi degradarea sau inactivarea lor”. Ultima corecţie a fost făcută de comisia de contestaţii la întrebarea nr. 18 a variantei I, care, la fel, a fost notată cu 5 puncte, având în vedere prevederile OMS 1226/2012, cap.11, art.55. În urma soluţionării contestaţiei, nota lui Petre Genică Tănăsoiu a crescut de la 70 la 80 de puncte.

Un singur candidat a rămas în „cursă” pentru funcţia de inginer

În cazul concursului pentru ocuparea postului de inginer, desemnat cu Sănătatea şi Siguranţa în Muncă, la Compartimentul SSM, PSI, Protecţie Civilă şi Situaţii de Urgenţă, aşa cum v-am mai prezentat, au fost acceptate dosarele a patru bărbaţi. Miercuri, 6 decembrie, când s-a derulat proba scrisă, Ionel Vlădescu nu s-a prezentat, Ion Milea a primit 30 de puncte, iar Adrian Croitoru, 47,50 puncte. Pentru că au primit sub pragul de 50 de puncte, sunt respinşi, iar la interviu a mers doar Gheorghe Eşanu, notat cu 70 de puncte.

Astăzi, testarea orală pentru 10 concurenţi pe cinci posturi

Astăzi, pentru postul de bucătar se vor întâlni la interviu Marcela Negoiţă, notată cu 100 de puncte la testul grilă, şi Mirela Nicoleta Gobej, cu 90 de puncte. Mai era înscris în concurs şi Mircea Florin Diaconu, care nu s-a prezentat la prima probă.

Începând cu ora 10.00, tot astăzi, 12 decembrie, va susţine interviul Ion Olteanu, singurul candidat pentru locul vacant de instalator.

Dar este şi rândul celor şapte doamne, care au promovat testul grilă în cadrul selecţiei de angajare a trei infirmiere, care vor activa în cadrul Secţiilor de Medicină Internă şi Boli Infecţioase şi la Compartimentul Oftalmologie. Au trecut de proba scrisă: Ana Cojanu (56 puncte), Ionela Ramona Davidescu (56 puncte), Sorina Elena Darie (64 puncte), Elena Dragomir (64 puncte), Georgiana Iuliana Mitu (72 puncte), Marilena Pascu (56 puncte) şi Daniela Lavinia Sîrbu (76 puncte). În schimb, au „picat”: Elena Laura Bucur (20 puncte), Daniela Georgiana Bucur (28 puncte), Olguţa Iarca (17 puncte), Bianca Ana Maria Popescu (12 puncte) şi Ana Maria Vlăsceanu (35 puncte). Oana Corina Dobrescu şi Elena Iosif nu s-au prezentat la testul scris. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK