Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Record de candidaţi pentru postul de şef la Evidenţa Persoanelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 764

 

Record de candidaţi la concursul organizat de Primăria Câmpulung pentru găsirea unei persoane care să conducă Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor. Preselecţia, care a fost la a patra „strigare”, a rămas şi de data aceasta fără rezolvare. Adică niciunul dintre cei şapte doritori nu a trecut testul scris.

Toate probele concursului s-au derulat la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. După preselecţia dosarelor, testarea cunoştinţelor PC şi proba scrisă s-au desfăşurat pe 6 decembrie. Toţi cei care şi-au depus actele au fost admişi să participe la prima probă, de verificare a cunoştinţelor PC, care a fost eliminatorie. Andreea Gabriela Oprescu a lipsit, Elena Oana Bucur (62,50 puncte), Andreea Viorela Ene (81,25 puncte), Elena Alina Ţigler (81,25 puncte) şi Pavel Sorin Vlaicu (56,25 puncte) au fost admişi la proba scrisă, iar Iosefina Pescaru (37,50 puncte) şi Karla Elena Şerbănescu (18,75 puncte), respinse. Cei patru rămaşi în concurs, la testul grilă, nu au sărit pragul minim de 70 de puncte ca să fie declaraţi admişi. Elena Oana Bucur a fost notată cu 7 puncte, Andreea Gabriela Oprescu - cu 52 puncte, Elena Alina Ţigler - cu 16,90 puncte, iar Pavel Sorin Vlaicu - cu 52 puncte. Postul rămâne în continuare vacant, iar Olguţa Istodor va conduce în continuare serviciul Primăriei din postura de şef interimar. Mircea SIMIONESCU

The most visited gambling websites in The UK