Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Secretarul Ghinea, „victima” vicelui Blidaru, în parcarea Primăriei. Secundul lui Ţâroiu îşi lasă maşina după modelul comunitarilor, care copiază şmecherii de peste drum

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2355

b_400_250_16777215_10_images_2236_Clipboard15.jpgPrezenţa Poliţiei Locale la… datorie continuă să facă subiectul fotoreportajelor al căror „microb” i-a atins şi pe cititorii noştri, scârbiţi că taxele şi impozitele lor se duc în salarii de absolvenţi de Academie pentru o categorie de angajaţi cu prestaţie statică. Iar statul se consumă, deseori, în posturi jenante, cu titlu de anti-exemplu, după cum am surprins şi noi şi au surprins şi câmpulungenii care ne-au „înroşit” poşta electronică. De fapt, „a surprinde” este impropriu spus, staţionarea contra naturii fiind regula practicată sub nasul autorităţilor, cu poliţiştii locali pe post de „instigatori” la haos în punctul zero al municipiului. În această ediţie vom continua prezentarea fotografiilor şi a mesajelor primite de la contribuabili cu drum la Primărie, unde conştiinciozitatea de buni platnici le este răsplătită cu mostre de încălcare a legii chiar din partea „gardienilor” ordinii pe teritoriul Câmpulungului. 

Comunitarii, când paznici la fundul ilegalilor, când taximetrişti   

Într-o imagine mai mult decât grăitoare, fotograful de ocazie arată boala comunitarilor de a-şi lăsa maşinile de-a curmezişul, la spatele autoturismelor aliniate în zona haşurată. „Poliţia Comunitară la datorie! Maşină parcată pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, păzită de… maşina Poliţiei Locale... Pentru ce îi plătim?”, se întreabă cetăţeanul. Pentru pictorialele care umplu mediul online şi paginile de ziar, parcă cu o înverşunare mai mare de când se ilustrează faptele şmechereşti ale serviciului care copiază apucăturile cocalarilor de peste drum. Pentru asta îi plătim: pentru că ne fac onoarea unor şedinţe foto, care arată ce grozavi sunt şi ce dureri în cot au de primarul care îi lasă în plata Domnului, fiindcă, până la debandada din parcare, are de gestionat debandada de la două nivele şi un subsol. 

Când stă, nu stă bine, dar şi când este în acţiune e o problemă cu maşina comunitarilor, pozată, nu o dată, oferind servicii de taximetrie. Ce-or fi căutat în automobilul plătit din banul public persoane nepurtătoare de uniformă, cu siguranţă, numai utilizatorii de drept ai autovehiculelor pot explica. Dacă le-ar cere cineva explicaţii… Alt instantaneu, altă amintire de păstrat în albumul de serviciu al Primăriei Câmpulung. Maşina primarului şi maşina Poliţiei Locale, staţionate în acelaşi timp la celebrul bloc D22. „Se mută Primăria la D22? Face fiecare ce vrea!”, constată cititoarea care ne-a transmis mărturia reuniunii de „familie” din Grui. 

În timp ce comunitarii sunt angajaţi în urgenţe majore, precum cele ilustrate, ce se întâmplă în traficul câmpulungean, unde fiecare depăşeşte şi taie calea celorlalţi după cum îl taie capul, adânceşte amărăciunea miliardelor irosite anual cu un serviciu care, sperăm, va deveni istorie prin decizia guvernanţilor. Iată câteva apeluri destinate şefului Poliţiei Locale, Dragoş Nicolae, pe care le-am extras de pe pagina de socializare a ziarului nostru: =„Vrem sancţiuni pentru copiii de la volan, domnule DRAGOŞ. Sunt persoane care au luat permisul şi au fost angajate pe brânză, miei şi viţei. Aştept răspuns, domnule „şef” al Poliţiei Comunitare!” =„Copiii ar conduce mai bine! Sunt nişte iresponsabili! Şi mai trebuie să ne spună cum îi deosebim pe cei care sunt funcţionari publici şi AU VOIE să aplice amenzi şi cei angajaţi ca şi contractuali şi NU AU VOIE să dea amenzi, doar să întindă panglici! Dacă nu, out, altul mai bun!” =„Zici: POLIŢIA LOCACA şi tragi apa! Oare, nu se întreabă nimeni şi nu-i ia nimeni la rost?! Pentru ce sunt ei plătiţi, domeniul lor de activitate şi ceea ce fac ei în fiecare zi?! Şeful lor nu vede?! Nu au şi ei un bilanţ la fiecare tură, nu au o limită de kilometri?! Reviziile şi carburantul tot de la fraieri ca noi se decontează. Ruşine, domnul DRAGOŞ! Halal şef mai sunteţi!”

Ţâroiu i-a luat locul lui Blidaru, care, de necaz, l-a blocat pe Ghinea

Dacă Liviu Ţâroiu nu-i ceartă pe comunitari, doar n-o să-l certe taman pe el, cu care este aproape pe picior de egalitate, şi-a zis viceprimarul Mărgărin Blidaru, autorul unui pocinog copy-paste celui al primarului, blocat de un şir paralel cu maşinile staţionate în parcare. Blidaru, însă, nu s-a aflat în postura de blocat, ci de a bloca pe altul, probabil, de ciudă că primarul Liviu Ţâroiu i-a ocupat locul lui obişnuit, cu maşina personală. Chiar şi aşa, la ora la care am fost martori scenei în care Duster-ul lui Mărgărin Blidaru i-a pus la încercare abilităţile la volan secretarului Nicolae Ghinea, erau suficiente spaţii goale în parcare. Ce-i drept, nu în vecinătatea celor mai importante autoturisme din oraş: cele două ale lui Liviu Ţâroiu, Skoda Octavia, personală şi de serviciu, şi Skoda Fabia personală a lui Nicolae Ghinea. Ca să fie lângă „greii” Câmpulungului, Blidaru a parcat la coada lor, blocându-l pe Ghinea. Acesta, dorind să iasă, n-a îndrăznit să-l deranjeze pe vice, ci s-a strecurat pe lângă SUV-ul achitat din bani publici, ghidat de unul dintre şoferii instituţiei. Or cu asemenea exemple, n-are rost să ne amăgim că va fi vreodată civilizaţie la Câmpulung. Când peştele este împuţit de la cap. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK