Menu
TRAFIC

Până la mijlocul lui decembrie, Spitalul face încă zece angajări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 979

Spitalul Municipal Câmpulung a deschis „robinetul” pentru noi angajări în unitate. În aceste ultime două luni, câte au mai rămas din 2017, vor fi organizate sesiuni de verificări pentru 10 posturi vacante, unele cu angajare pe perioadă determinată, dar cele mai multe pentru un timp nedeterminat.

Se caută persoane, care să fie angajate pe perioadă determinată ca asistent medical generalist debutant la Cabinetul de Gastroenterologie al Ambulatoriului integrat şi brancardier la Compartimentul de Primiri Urgenţe. 

Pe perioadă nedeterminată vor fi angajate opt persoane. Este vorba despre un bucătar (muncitor calificat IV) la Blocul alimentar; un dezinfector (muncitor calificat IV) la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale; trei infirmiere debutante la Secţia de Medicină Internă, Compartimentul Oftalmologie şi Secţia Boli Infecţioase; un inginer, care să fie persoana desemnată cu Sănătatea şi Siguranţa în Muncă în cadrul Compartimentului SSM, PSI, Protecţie Civilă şi Situaţii de Urgenţă; un instalator sanitar (muncitor calificat I), repartizat la întreţinerea clădirilor; şi un muncitor necalificat la Blocul alimentar.

Pentru locurile de asistent medical generalist şi brancardier, concursul se va derula în aceeaşi perioadă

Vineri, 17 noiembrie 2017, ora 15.00, este data limită până la care se pot depune dosarele de înscriere la concursuri, iar numele celor selectaţi vor fi cunoscute pe 20 noiembrie. Proba scrisă, pentru asistentul medical se va derula pe 27 noiembrie, iar pentru brancardier, pe 28 noiembrie, ambele începând la ora 12.00. Cei care obţin cel puţin 50 de puncte se vor prezenta la interviu, pe 4 decembrie, în cazul celor care vor postul de asistent, iar a doua azi, pe 5 decembrie, pentru locul de brancardier, de la ora 10.00. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi făcute publice pe 6 şi 7 decembrie, după ora 16.00.

24 noiembrie, data limită pentru primirea dosarelor la posturile cu angajare pe termen nelimitat

Vineri, 24 noiembrie, până la ora 15.00, este termenul limită până la care se primesc dosarele de înscriere pentru cele opt posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată.

Vechime în muncă se cere doar pentru locurile de inginer şi instalator, care trebuie să aibă şi diplome de absolvire cursuri de specialitate.

Cine vrea postul de inginer SSM trebuie să deţină, pe lângă diploma de inginer, şi certificatul de absolvire al unui curs în domeniul Sănătăţii şi Securităţii în Muncă, de cel puţin 80 de ore, vechime în profesia de inginer de şase ani şi şase luni. La acest concurs, testarea scrisă este programată pentru 6 decembrie, de la ora 12.00, iar interviul, pe 11 decembrie, ora 10.00. Rezultatul examinării va fi cunoscut pe 13 decembrie, după ora 16.00.

Viitorii candidaţi pentru postul de muncitor de la întreţinere clădiri, pe lângă diploma de absolvire a şcolii generale, trebuie să prezinte şi diploma de calificare în meseria de instalator sanitar, dar să aibă şi cel puţin nouă ani de vechime în muncă. Joi, 7 decembrie, va începe testarea grilă la ora 12.00, interviul fiind programat pentru 12 decembrie, de la ora 10.00.

Cei cărora le sunt acceptate dosarele pentru locul de dezinfector la CPIAAM se vor prezenta pe 6 decembrie, de la ora 12.00, la testarea scrisă, iar admişii probei vor merge şi la susţinerea interviului, pe 11 decembrie, ora 10.00.

Cele care vor unul dintre cele trei posturi de infirmiere au stabilit ca şi calendar de concurs datele de 7 decembrie, ora 12.00, pentru proba scrisă, şi 12 decembrie, ora 10.00, pentru susţinerea interviului.

Aceleaşi etape succesive va avea şi concursul în cazul bucătarului. 8 decembrie, ora 12.00, testarea grilă, iar 13 decembrie, de la ora 10.00, testarea orală.

Pentru muncitorul necalificat de la bucătărie au fost comunicate datele de 14 decembrie, ora 12.00, pentru verificarea cunoştinţelor în scris, şi 19 decembrie, interviul.

Până cel târziu pe 21 decembrie vor fi cunoscute toate rezultatele acestei sesiuni de concursuri la Spitalul Municipal. 

The most visited gambling websites in The UK