Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A cumpărat material antiderapant şi lemne de foc Boncoi, de la Valea Mare, s-a pregătit de iarnă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 767

b_400_250_16777215_10_images_2228_Clipboard07.jpgCa să nu îl ia pe nepregătite, primarul comunei Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, s-a pregătit pentru iarnă. A cumpărat lemne de foc pentru încălzirea unităţilor de învăţământ, material antiderapant, dar şi servicii de deszăpezire şi împrăştiere sare pe străzile din localitate.

Toate achiziţiile s-au ridicat la peste 1,2 miliarde de lei vechi. Sarea industrială şi serviciile de deszăpezire vor fi asigurate chiar de o firmă din comună, Cat-Cat Prest 2009 SRL. Societatea a dus de la Ocnele Mari 100 de tone de sare industrială pentru deszăpezirea drumurilor comunale şi locale din Valea Mare Pravăţ, pentru suma de 30.940 de lei, cu TVA inclus. Tot de la firma amintită, administraţia locală de la Valea Mare Pravăţ a achiziţionat 300 de ore, timp în care va îndepărta zăpada de pe căile de acces şi drumurile comunale şi locale, cumpărarea ridicându-se la 53.550 de lei. Cat-Cat Prest 2009 SRL, pentru 23.800 de lei, s-a angajat că va presta 100 de ore de activitate de împrăştiere material antiderapant (sare) cu sărăriţă sau manual (cu doi manipulanţi) pe şoselele din comună, atunci când condiţiile meteo o impun.

Lemnele de foc, de esenţă fag, pentru asigurarea încălzirii sălilor de clasă la unităţile de învăţământ, au fost cumpărate de Primăria Valea Mare Pravăţ tot de la o societate care-şi are sediul în comună, Kosiry Forest Construct SRL-D. Aceasta a aprovizionat instituţia cu 40 de metri cubi de lemn de fag, pentru foc, iar cea din urmă i-a virat suma de 16.184 de lei, contravaloarea materialului lemnos. 

The most visited gambling websites in The UK