Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O nouă încercare de a găsi secretar la Bughea de Sus

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 881

Postul de secretar al comunei Bughea de Sus a rămas vacant din primăvara acestui an. Asta după ce Ramona Simion, funcţionara care exercita prerogativele de secretar, s-a transferat la Primăria Câmpulung, pe un post de consilier superior, la Compartimentul Resurse Umane, Registratură. Rămas liber, locul a fost scos la concurs de Primăria Bughea de Sus, în organizarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, la începutul lunii septembrie. 

Cum singurul candidat care a dorit să participe la concurs şi-a depus dosarul în afara termenului de înscriere, examenul va fi reluat în prima parte a lunii noiembrie. Adică pe 14 noiembrie 2017, de la ora 10.00, la sediul din Bucureşti al A.N.F.P. se va derula proba scrisă. Anunţul a fost afişat pe site-ul instituţiei, pe 11 octombrie, iar candidaţii au termen 20 de zile de la publicarea lui în Monitorul Oficial, partea a III-a, ca să se înscrie, depunându-şi dosarul, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

La fel ca la runda trecută, cei care vor să susţină concursul trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Juridice sau Administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; vechime în specialitatea studiilor de minimum doi ani.

Şi la Bughea de Jos postul de secretar al comunei a fost angajat după două runde de concursuri ţinute la A.N.F.P., după ce Dorel Tănăsescu a fost ales primar al localităţii la alegerile din iunie 2016. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK