Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacă nu aţi făcut-o până acum, aţi ratat momentul Stâlpul de făcut selfie, din mijlocul străzii, desfiinţat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 933

b_400_250_16777215_10_images_2225_Clipboard14.jpgD

După ce s-au făcut de „cacao” în toată ţara, autorităţile locale din Câmpulung au mutat stâlpul buclucaş din mijlocul străzii Gruiului. Operaţiunea s-a desfăşurat vineri, 6 octombrie, şi a costat 48.000 de lei, deşi s-au făcut demersuri pentru a se îndrepta situaţia încă din luna mai. Muncitorii susţineau că strada a fost lărgită, iar stâlpul a rămas pe vechiul amplasament, urmând ca reprezentanţii firmei de electricitate să îl mute pe marginea carosabilului.

Logic, mutarea ar fi trebuit făcută înainte de a fi turnat asfaltul, însă acest lucru nu s-a întâmplat, deşi s-au alocat bani în acest sens. Mai mult decât atât, în locul cu pricina era un alt stâlp de electricitate, însă, fiind lovit de un utilaj în timpul lucrărilor, a fost schimbat cu altul, care a fost aşezat fix pe acelaşi amplasament, în mijlocul şoselei. Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, 55.000 lei au fost destinaţi „proiectării şi execuţiei lucrării de deviere LEA 20 KV Câmpulung. Cei 55.000 lei suplimentează obiectivul de investiţii „Reabilitarea străzii Gruiului km 0+000 - km 2+426 şi a străzii Richard km 0+000 - km 0+688”. Stâlpul care a scos din anonimat o stradă situată la periferia municipiului Câmpulung a ajuns acum o legendă. După circa patru ore de muncă, angajaţii firmei de electricitate au reparat greşeala, înlocuind stâlpul vechi cu alţi doi, care a fost montaţi de-o parte şi de alta a drumului, toată lucrarea costând 48.000 de lei. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK