Menu
TRAFIC

Stadiul lucrărilor la drumurile şi podurile din Muscel, inspectate de preşedintele CJ Argeş, Dan Manu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 721

b_400_250_16777215_10_images_2220_Clipboard08.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, pe 17 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a verificat stadiul lucrărilor la podul din Vultureşti, de pe DJ 739, din satul Bârzeşti. Dar şi la două drumuri importante pentru Muscel, DJ 725 Stoeneşti - Dragoslavele şi DN 73 C Câmpulung - Curtea de Argeş, pe tronsonul Schitu Goleşti - Domneşti.

La Stoeneşti, pe bucata de drum rămasă neasfaltată din DJ 725, preşedintele Dan Manu s-a întâlnit cu reprezentantul Direcţiei Silvice Argeş în zonă, Cătălin Oprei, care este şeful Ocolului Silvic Câmpulung, şi cu cel al firmei care se ocupă de lucrările de consolidare a drumului, cu scopul de a găsi soluţia cea mai bună pentru ca reparaţiile să fie finalizate în cel mai scurt timp. Până în prezent, pe drumul care leagă comuna Stoeneşti de Dragoslavele s-au făcut lucrări de defrişare şi de degajare a aluviunilor, rămânând ca, în perioada următoare, să fie executate rigolele şi zidurile de consolidare a drumului.

Pe drumul care leagă Câmpulung de Curtea de Argeş, pe bucata Schitu Goleşti-Domneşti, cei de la Drumuri au făcut reparaţii (la ruptura dintre Godeni şi Berevoeşti), iar săptămâna aceasta este preconizată finalizarea lucrării, astfel încât să se poată circula în condiţii optime.

 

The most visited gambling websites in The UK