Menu
TRAFIC

Autorităţile locale aşteaptă de peste trei ani asfaltarea drumului Stoeneşti - Dragoslavele

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 918

b_400_250_16777215_10_images_2209_Clipboard01.jpgDeşi lucrările de reabilitare a DJ 725 Stoeneşti - Dragoslavele, prin Lunca Gârtii, ar fi trebuit finalizate la sfârşitul anului trecut, termenul de execuţie s-a prelungit până la sfârşitul lui 2017. Asta în condiţiile în care totul decurge fără probleme şi nu se mai fac lucrări de mântuială, cum s-a întâmplat până acum, fapt recunoscut chiar de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, prezent marţi, 8 august, la faţa locului împreună cu o echipă tehnică pentru a vedea cum stau lucrurile. Din păcate, aşa după cum aveam să constatăm şi noi, situaţia e una complicată şi sunt mari semne de întrebare în ceea ce priveşte ducerea la bun sfârşit a lucrărilor de reabilitare până la sfârşitul acestui an.

„Am intenţionat să aducem factorii de răspundere pentru efectuarea investiţiei pe DJ 725 Stoeneşti - Dragoslavele, pentru că această lucrare a început de foarte multă vreme, dar nu s-a finalizat aproape nimic. Încercăm să stabilim cu factorii de răspundere destul de clar ce s-a întâmplat, unde s-a greşit şi cum să punem lucrurile la punct, astfel încât investiţia să se deruleze şi anul acesta să fie finalizată. S-a ajuns la concluzia că undeva au fost neînţelegeri, ba la beneficiarul lucrării, Drumuri Judeţene, ba la nivelul proiectantului, care n-ar fi făcut un proiect de calitate, ci unul cu multe deficienţe, ba la constructorul care a câştigat licitaţia şi care ar fi găsit multe lucrări neprinse în proiect. I-am adus pe toţi, în ideea de a se clarifica unde au fost greşeli, să trecem la investiţia propriu-zisă şi să facem ceea ce trebuie făcut anul acesta.”, ne-a declarat primarul de la Stoeneşti, Paul Ion Marin.

Manu nu mai vrea lucrări de mântuială

Lucrurile au evoluat din rău, în şi mai rău, aşa după cum avea să constate şi preşedintele CJ, Dan Manu, marţi, când a venit la faţa locului, la solicitarea primarului din Stoeneşti, Paul Ion Marin, împreună cu o echipă tehnică, în frunte cu noua şi-n acelaşi timp vechea şefă de la Drumuri Judeţene, Alina Nicolau, pentru a analiza situaţia şi a stabili ceea ce trebuie de făcut de-acum înainte până la finalizarea lucrărilor. Ajuns la un podeţ care era colmatat şi în pericol să fie distrus în totalitate de ape, Dan Manu a cerut explicaţii echipei sale, însă toţi dădeau neputincioşi din umeri. În final, preşedintele CJ Argeş a concluzionat că situaţia este una complicată, însă speră ca, până la sfârşitul anului, investiţia să fie finalizată, fără lucrări de mântuială. „Am venit aici cu o echipă tehnică pentru a continua asfaltarea, exact cum este propusă şi se află pe OUG 28, însă constatăm, de la o etapă la alta, că multe dintre construcţiile care s-au făcut şi care sunt obligatorii, pentru a putea fi un drum judeţean normal, nu au fost făcute corespunzător. Uitaţi, aici e colmatat. Pentru mâine dimineaţă (n.r. miercuri de dimineaţă) am convocat o şedinţă de urgenţă pentru a vedea cine răspunde, că cineva trebuie să răspundă, s-a făcut recepţie, nu s-a făcut, să vedem care e situaţia, pentru că sunt nişte bani la mijloc, iar aici situaţia este foarte complicată. Deci, trebuie remediate toate problemele şi continuat cu covor asfaltic. Termenul este până la sfârşitul anului, asta ne interesează cel mai mult, cu toate problemele pe care le avem, cu poduri, podeţe şi aşa mai departe, astfel încât să se poată circula fără probleme pe acest drum. Este extrem de complicat şi nu ne dorim lucruri de mântuială, cum s-au făcut până acum.”, a subliniat Dan Manu. 

 

The most visited gambling websites in The UK