Menu
TRAFIC

După ce Ramona Simion s-a transferat la Primăria Câmpulung, Postul de secretar de la Bughea de Sus, scos la concurs

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 636

b_400_250_16777215_10_images_2208_Clipboard08.jpgAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs şi pentru postul de secretar al comunei Bughea de Sus. Locul a rămas vacant după ce fostul funcţionar, care exercita prerogativele funcţiei,  Ramona Simion s-a transferat la Primăria Câmpulung pe postul de consilier superior, în cadrul Compartimentului Resurse Umane, Registratură. 

Anunţul a fost postat pe portalul A.N.F.P. pe 3 august 2017, urmând ca recrutarea să se deruleze la începutul lunii septembrie, pe data de 4. 

Ca şi la precedentele concursuri, ţinute pentru posturi similare la Schitu Goleşti, Berevoeşti şi Bughea de Jos, doritorii trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Juridice sau Administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; vechime în specialitatea studiilor de minim doi ani. 

The most visited gambling websites in The UK