Menu
TRAFIC

Primăria caută inspector superior la Evidenţa Persoanelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 738

 

Pe 1 iulie 2017, a intrat în vigoare Legea salarizării, iar primele efecte vor începe să apară. Unul dintre ele, toate posturile din sistemul bugetar vor fi blocate până la finele anului, iar pe angajaţi îi aşteaptă evaluări drastice. Pe lângă faptul că nu se vor mai face angajări în sistemul bugetar, cei deja înfipţi pe posturi trebuie să-şi limiteze valoarea sporurilor pe care le primeau. Dacă, până acum, bugetarii puteau beneficia de sporuri mai mari decât salariile, de acum înainte, nu se mai poate întâmpla acest lucru, sporurile vor fi de maximum 30% din salariile la fiecare instituţie, astfel încât să ajungă la toţi angajaţii.

La Primăria Câmpulung, în ultimii trei ani, robinetul la angajări a fost deschis la maximum. Ultimul post scos la concurs este cel de inspector superior (temporar vacant) în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Examenul va fi organizat la sediul Primăriei luni, 24 iulie 2017, de la ora 10.00.

Ieri, 13 iulie, a fost ultima zi în care s-au primit dosarele de înscriere. Pretendenţii, pe lângă condiţiile generale, au avut de îndeplinit şi unele specifice, cum ar fi: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; abilităţi de operare calculator - nivel mediu; vechime minimă în specialitatea studiilor - 9 ani; conduită morală bună, spirit de iniţiativă, abilităţi de a lucra în echipă, aptitudini de analiză, planificare, disponibilitate la schimbare, eficienţă, echilibru emoţional, flexibilitate în gândire, rezistenţă la stres, adaptabilitate, fermitate, puternică atitudine etică şi integritate.

Concursul se va derula în trei etape. Astăzi, 14 iulie 2017, se va afişa rezultatul selecţiei dosarelor, iar luni, 24 iulie, va avea loc proba scrisă. Cei care vor obţine minim 50 de puncte la testul grilă se vor putea prezenta la interviu, pe 31 iulie 2017, de la ora 14.00.

În fişa postului scos la concurs, în afară de cerinţele necesare admiterii dosarului de înscriere, candidaţii trebuie să aibă disponibilitatea pentru lucru în program prelungit, în anumite condiţii. Atribuţiile postului are 49 de paragrafe cu obligaţiile viitorului angajat, care va fi subordonat direct şefului S.P.C.L.E.P. Câmpulung şi nemijlocit secretarului şi primarului Municipiului Câmpulung. Documentaţia pentru organizarea examenului a fost întocmită de consilierul juridic al S.P.C.L.E.P. Câmpulung, Andreea Elena Miriţoiu. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK