Menu
TRAFIC

Ion Banzea, de la Poienari, şi-a cumpărat Duster

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 451

b_400_250_16777215_10_images_2185_Clipboard04.jpgÎn ultimele două luni, administraţia locală de la Poienarii de Muscel s-a înnoit. Nu ca personal, ci cu servicii şi produse. Edilul Ion Banzea şi-a „tras” un Duster, a cumpărat mai multe produse electronice, dar şi calcar pentru infrastructura drumurilor din comună.

120 de scaune tapisate

Pentru că în Căminele Culturale din comună se organizează baluri, nunţi, botezuri şi alte petreceri, Primăria a cumpărat 120 de scaune. Obiectul de mobilier, care este tapisat cu stofă grena, a fost achiziţionat de la Dedeman. Toată investiţia s-a ridicat la peste 6.500 de lei, fiecare scaun costând 46,14 lei, fără TVA.

Primăria şi-a mai extins şi sistemul de monitorizare video

Firma Config Data SRL, din localitatea Brazi, judeţul Prahova, a fost cea căreia i-a fost încredinţat proiectul de extindere a sistemului de monitorizare video al comunei. Astfel, şedinţele Consiliului Local vor fi înregistrate, două camere cu microfon fiind instalate în sala de întruniri de la Poienarii de Muscel. Alte două „ochiuri” vor supraveghea zona „Poienarii Burchii”. Alături de camere, edilul a cumpărat şi un DVR cu rezoluţie HDD şi capacitate de 4 Tb. Preţul de achiziţionare a întregului pachet a fost de peste 5.800 de lei, care a inclus toate cheltuielile directe, indirecte, profitul şi proiectarea.

O altă sumă de bani a fost investită într-un autoturism de teren

Pe 20 aprilie, primarul Ion Banzea şi-a luat un Duster de aproape 17.000 de euro (puţin peste 76.000 de lei). Maşina este din gama „Laureate”, cu motorizare 1,5 diesel, clasa de poluare Euro6, şi tracţiune 4x4. Conform descrierii, are o putere de 109 CP; patru locuri şi cinci uşi; garda la sol de minim 200 milimetri; oglinzile retrovizoare exterioare cu reglaj electric şi degivrare; bare de pavilion longitudinale; computer de bord; închidere centralizată cu telecomandă; geamuri electrice faţă-spate; aer condiţionat; ABS, ASR şi ESP; radio CD cu MP3; iar culoarea este gri metalizat. Dealerul de la care s-a luat maşina a fost IATSA Dacia Câmpulung SA, care are sediul în strada Negru Vodă, nr. 202.

Banzea este al doilea primar de comună care şofează o maşină de teren românească, Ion Boncoi, de la Varea Mare Pravăţ, fiind primul care a achiziţionat un astfel de autoturism, cu câţiva ani în urmă, numai că el nu conduce. Şi Primăria Câmpulung a dotat instituţia cu două Dacia Duster, date spre folosinţă viceprimarului Mărgărin Blidaru şi şefului ADP, Liviu Popescu.  

1.200 de tone de calcar

Firmei Prodvar Mateiaş SRL, din Valea Mare Pravăţ, i-a fost virată de către Primăria Poienarii de Muscel suma de 35.700 de lei, contravaloarea a 1.200 de tone de calcar. Conducerea Primăriei a comandat de la firma amintită 200 de tone de calcar, de dimensiuni foarte mari, dar care să se poată bascula, şi alte 1.000 de tone, sortimentul 0 mm - 63 mm. În ambele cazuri, preţul de achiziţie a fost de 29,75 lei tona.

Produse software

Prin cumpărare directă, la Poienari au mai ajuns, de la firma Probitz, din Ploieşti, mai multe obiecte şi produse software. Un monitor de 19 inch, în valoare de 243,7 lei, fără TVA; un server Dell, cu sistem de operare Windows 7 Pro, în sumă de 2.857,14 lei, fără TVA; două Laptopuri HP, fiecare în valoare de câte 1.710,08 lei. Mircea SIMIONESCU

 

The most visited gambling websites in The UK