Menu
TRAFIC

„ReMarking Romania”, o amplă acţiune de remarcare a opt trasee montane din zona Podu Dâmboviţei - Dâmbovicioara - Ciocanu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 575

 

Tot la sfârşitul lunii mai, în comuna cu cea mai intensă activitate de promovare turistică se va derula un captivant proiect de remarcare a traseelor montane, intitulat „ReMarking Romania”, în organizarea ArtTour Romania şi a partenerilor săi locali, Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara şi Salvamont Argeş. ArtTour Romania, un colaborator statornic al manifestărilor din ce în ce mai dese şi mai atractive pentru public - ca dovadă, participarea la Festivalul-concurs „Amicii Zăpezii” - este, potrivit portalului său, „prima asociaţie de publicitate turistică în cinci limbi străine, care promovează România prin proiectele sale”.  

În intervalul cuprins între 26 şi 28 mai 2017, intenţia actorilor implicaţi în această interesantă acţiune este de a reface marcajele pe un număr consistent de trasee din zonă. Mai multe amănunte despre evenimentul care îl dublează pe cel de ecologizare aflăm din materialul de prezentare. „Proiectul „ReMarking Romania” are ca scop principal promovarea zonei montane de Sud a Munţilor Piatra Craiului, din zona Podu Dâmboviţei - Dâmbovicioara - Ciocanu. Obiectivul proiectului este de a remarca semnele de orientare pe 8 trasee montane, care au punctele de plecare din satele Podu Dâmboviţei şi Dâmbovicioara. Pentru promovarea gastronomiei locale, sâmbătă, 27 mai, gazdele vor pregăti pentru toţi partenerii o masă festivă, cu produse şi preparate tradiţionale din zona Dâmbovicioara.” 

Ce-şi propun organizatorii prin acţiunea lor? „Creşterea vizibilităţii zonei de Sud a Munţilor Piatra Craiului; atragerea unui număr cât mai mare de turişti pe cele opt trasee montane; valorificarea potenţialului turistic şi gastronomic al staţiunii Dâmbovicioara” sunt beneficiile amplei manifestări ai cărei iniţiatori au atras, ca parteneri, Asociaţia studenţească „INGMED”, Asociaţia „Om pe Munte”, Asociaţia „Societatea Română de Protecţie a Mediului (SRPM)”, Asociaţia „Floarea de Colţ”, Asociaţia „Ambasadorii prieteniei”, Asociaţia „Alpin Club PRO-MONT”, Asociaţia „Liga Universitas pentru Dezvoltarea Educaţiei şi a Societăţii”. Demersul va fi sprijinit de 18 pensiuni şi 15 instituţii media.

 

The most visited gambling websites in The UK