Menu
TRAFIC

Postul de şef la Evidenţa Persoanelor, scos din nou la concurs

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 826

Postul de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung a fost scos din nou la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Este a doua oară când se organizează examen pentru acest loc, prima dată, examinarea făcându-se în luna martie. Klara Elena Şerbănescu a fost singura care s-a înscris la concurs, i-a fost validat dosarul de participare ca fiind complet, numai că nu a trecut de proba scrisă. 

Concursul de recrutare pentru funcţia de conducere postat pe site-ul ANFP se va desfăşura pe 12 iunie. În aceeaşi zi, cei cărora le sunt acceptate dosarele de participare, vor susţine, de la ora 9.00, proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC, iar de la ora 10.00, testul scris. Dosarele de înscriere se primesc în primele 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. 

Condiţiile de participare la concurs au fost păstrate ca la anteriorul examen: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile: Ştiinţe Economice, Ştiinţe Juridice, Matematică, Informatică, Ingineria Sistemelor, Calculatoarelor şi Tehnologia Informaţiilor, Ştiinţe Administrative - specializările Administraţie Publică sau Administraţie Europeană; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani; cunoştinţe de operare PC, nivel mediu.

Evidenţa Persoanelor Câmpulung, de la începutul acestui an, este condusă, interimar, de Olguţa Istodor, care a înlocuit-o pe Marinela Mogoşan, aceasta din urmă solicitând să fie mutată la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK