Menu
TRAFIC

Aleşii de la Godeni au făcut şedinţa cu cetăţenii şi ciobanii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 671

b_400_250_16777215_10_images_2183_Clipboard05.jpg
„Diversele” şedinţei Consiliului Local din 24 aprilie 2017 au constituit reluări ale unor cerinţe şi propuneri lansate la precedentele întâlniri de consilierii locali, pentru a afla ce demersuri au întreprins autorităţile locale în chestiunile ridicate. Iată cu ce teme s-au prezentat de data aceasta reprezentanţii comunităţii locale, care abordează cel mai frecvent neajunsurile reţelei de drumuri şi de utilităţi a localităţii, domenii în care s-au făcut, totuşi, paşi importanţi. Şi se fac în continuare, investiţii în infrastructura rutieră, de apă şi canalizare fiind pe mai departe pe agenda de lucru a Primăriei.
8Nelu Nicola: „O problemă pe care am ridicat-o şi data trecută este capacul de la căminul de vane de la conducta de apă din centru, în satul Malu. De la Valea Rea şi până aici, drumul judeţean trebuie reparat.” Primarul Ion Pădureanu a informat că a expediat o adresă în acest sens Direcţiei Judeţene de Drumuri. Acelaşi ales a solicitat şi câteva maşini cu piatră la Malu.
8Gheorghe Savu: „Ce facem cu zidul de la Dumitraşcu, spre Valea Muestrii? Este din piatră şi s-a dărâmat în vale.”
8Bogdan George Sandu: „La Coteşti, la locul de joacă trebuie să se repare gardul şi porţile care nu se mai închid, cauză din care intră animalele acolo. Şi gardul exterior este rupt în câteva locuri. Tot acolo, podişca trebuie reparată.”
8Ion Livezeanu: „Şanţul de la doamna Voican Maria şi de la domnul Vintilă Costică trebuie continuat până la canalizarea existentă. Să amenajăm terenul de volei de la Coteşti.”
8Ion Aldea: „Am ridicat problema hidranţilor de la Malu; în cazul unui incendiu, pompierii nu au de unde să ia apă.”
8Florin Olteanu: „Aduc în discuţie şedinţa pe care am făcut-o cu cetăţenii şi cu ciobanii. Consider că am făcut un pas. Susţin înfiinţarea unui comitet comunal, care să inventarieze terenurile proprietarilor din punctele respective.”
8Constantin Costea: „Există o adresă oficială din partea Primăriei către Ploieşti referitor la clădirea din faţa Postului de Poliţie?” Potrivit primarului, s-au trimis adrese, dar nu a primit niciun răspuns.  „E.M.”                                           

The most visited gambling websites in The UK