Menu
TRAFIC

Primarii din Nord s-au întâlnit cu Dan Manu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 457

b_400_250_16777215_10_images_2183_Clipboard01.jpgDacă marţi, 2 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a inspectat stadiul lucrărilor aflate în desfăşurare în localităţile muscelene aflate de-a lungul Râului Argeşel, Boteni, Vultureşti şi Davideşti, a doua zi, pe 3 mai, s-a deplasat în zona de Nord a judeţului, la Lereşti şi Dragoslavele.
La Lereşti, Dan Manu s-a întâlnit cu regizorul Şerban Marinescu şi cu directorii Centrului Cultural Judeţean Argeş, împreună cu care a punctat detaliile premergătoare celei de-a doua ediţii a festivalului „Serile filmului românesc”, un eveniment de marcă în calendarul cultural judeţean şi naţional, ce se va desfăşura la Ateneul „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu” din comuna Lereşti, la începutul lunii august. Ca şi la prima ediţie, festivalul va reuni personalităţi ale scenei româneşti, dintre care menţionăm pe Draga Olteanu Matei, Dorel Vişan, Horaţiu Mălăele, Ion Bogdan Ştefănescu, Horia Moculescu, urmând a fi prezentate producţii clasice şi recente ale cinematografiei naţionale.
De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a avut şi o întâlnire informală cu primarii din zona de Nord a judeţului, la Dragoslavele, locul unde se află un monument de patrimoniu naţional - biserica din secolul al XVII-a. Au participat la discuţii primarii de la Dragoslavele, Ion Băcioiu, de la Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, de la Rucăr, Ionel Dulamă, fostul primar de la Dragoslavele, Mihai Gheorghe Tarbă, şi profesorul Marcel Mogoş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Obştei Moşnenilor Dragosloveni. „E.M.”            

The most visited gambling websites in The UK