Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După prima încercare, Piaţa Vişoi nu şi-a găsit chiriaş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 671

Noua administraţie locală, instalată de aproape un an, a avut o primă tentativă de găsire a unor ocupanţi pentru clădirea fostei Pieţe Agroalimentare Vişoi, eliberată în urmă cu patru ani de fostul chiriaş, firma Naomi Vidal 2001, care a intrat în faliment. La finele anului trecut, Primăria a comandat un raport de evaluare pentru a putea stabili pe ce sumă va pune la bătaie imobilul. Astfel, valoarea redevenţei lunare minime pentru întreaga proprietate a fost stabilită la 1.500 de euro pe lună. De-a lungul anilor, mai mulţi oameni de afaceri din Câmpulung şi Muscel au fost interesaţi să preia fosta Piaţă Vişoi, pentru a transforma imobilul în depozit, hală de producţie sau magazin de desfacere. 

Doar o singură firmă şi-a depus oferta

Aşa că, la începutul lunii martie, după ce a fost aprobată în Consiliul Local, s-a dat startul licitaţiei pentru concesionarea locaţiei, situată mai sus de autogară, în zona B a municipiului. Conform administraţiei locale, doar două caiete de sarcini au fost achiziţionate, însă numai o ofertă a ajuns la Biroul Achiziţii - Investiţii al Primăriei Câmpulung, aceasta fiind, se pare, a unui întreprinzător chinez. Pentru că nu au fost minim trei oferte prezentate, licitaţia nu s-a putut desfăşura. În cel mai scurt timp, va fi programată o alta, după ce, aşa cum a spus şi primarul, se va mai umbla la caietul de sarcini, aşa încât să atragă mai mulţi ofertanţi. De subliniat că, la următoarea licitaţie, valoarea redevenţei nu va fi scăzută, ci începând cu a treia oară, dacă va fi nevoie, când se va putea trece la negocierea directă.

Suprafaţa care se concesionează la fosta Piaţă Agroalimentare Vişoi măsoară 2.634 metri pătraţi: 1.682,44 metri pătraţi, suprafaţa imobilului, plus 951,56 metri pătraţi, alei pietonale sau carosabile, parcări. Potrivit caietului de sarcini, hala pieţei are un regim de înălţime de parter şi parter cu un etaj (parţial). Parterul are 20 de spaţii pentru comerţ, grupuri sanitare, spaţii pentru hol acces şi scări, iar etajul este împărţit în 9 spaţii comerciale, casa scării şi hol. 

 

The most visited gambling websites in The UK