Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Târgul săptămânal, haos și mizerii!

  • Written by Ana Maria ZĂRNESCU
  • Hits: 1501

b_400_250_16777215_10_images_2010TARG.jpgDacă, acum câteva săptămâni, vă informam de faptul că, la Târgul Săptămânal, se vor aplica noi reguli în ceea ce priveşte grupurile sanitare şi accesul în incinta târgului, care vor fi taxate cu un leu, zilele trecute, s-a lucrat intens la refacerea porţii de acces. Astfel că s-a circulat ca înainte, pe o singură poartă de acces, anume pe poarta de ieşire. Nu se ştie dacă acest aspect a fost principala cauză a circulaţiei îngreunate, a claxoanelor şi înjurăturilor între şoferi, cert este că fiecare a parcat sau a staţionat pe unde a apucat.
    Am asistat la descărcarea nervoasă a unui cuplu vârstnic, din cauză că cei doi au fost nevoiţi să aştepte până au reuşit să plece din târg, cu autoturismul, parcarea lor fiind regulamentară. Motivul disperării bărbatului a fost generat de faptul că în faţa propriei maşini s-a lungit  longitudinal o alta, care nu permitea ieşirea celorlalte. Preţ de câteva minute bune, cei doi localnici au aşteptat, întrebând pe toată lumea a cui e maşina. Pe lângă această păţanie a acestora, atât comercianţii, cât şi cumpărătorii s-au plâns de faptul că grupurile sanitare nu s-au dat o dată în folosinţă şi sunt nevoiţi să suporte mizeria din cele vechi.
  

b_400_250_16777215_10_images_2010targ2.jpgO problemă, prezentată de un cumpărător, a fost cea a deşeurilor aruncate pe lângă ghenele de gunoi a celor care îşi vând marfa, care plătesc acest serviciu, iar responsabilii nu îşi fac treaba, mai exact A.D.P-ul nu îl strânge la timp. Ghenele sunt deja pline cu vârf, mirosul alimentelor stricate şi împrăştiate pe jos se îmbină cu cel al grupurilor sanitare de lângă ele, motiv pentru care, la adieri ale vântului, te loveşte un iz pestilenţial.
    Focarul acesta de infecţie, de care ai parte la ieşirea din Târgul Săptămânal, dăinuie, dar sperăm ca, odată cu noile convenţii şi desfăşurări ce au demarat, acestea să nu mai facă parte din peisajul citadin al unui spaţiu de interes public pentru toţi.
   

The most visited gambling websites in The UK