Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, vine joi după amiază la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 601

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2573_ministru.jpg

În această săptămână, se va produce o întâlnire importantă a primarului Elena Lasconi cu unul dintre membrii Cabinetului Premierului Florin Cîţu. Joi după amiază, la ora 18.00, este anunţată vizita ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, cu care şefa Executivului municipal şi-a propus să discute despre proiectele înaintate instituţiei subordonate, Compania Naţională de Investiţii. După dialogul de la Primărie, urmează deplasarea în teren. „Sunt sigură că cu sprijinul domniei sale vom face încă un pas spre dezvoltarea Câmpulungului. Îl voi duce la amplasamentul parcării de pe strada Fraţii Goleşti, ca să-i explic câtă nevoie avem de ea, mai ales după ce vom închide o parte a bulevardului şi o să fie o problemă cu circulaţia. Îl voi duce şi la Piaţa Centrală.”, sunt planurile schematice de la acest moment. Cseke Attila şi-a propus un tur de forţă prin judeţul Argeş, care se va încheia la Câmpulung.  

Ministrul Dezvoltării este primul care vine la Câmpulung, la mai puţin de o jumătate de an scursă din acest mandat. Elena Lasconi are, însă, exerciţiu în a comunica cu miniştrii pe care i-a vizitat ea, imediat după preluarea funcţiei de primar. A stabilit deja contacte cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, cu ajutorul căruia a redeschis Spitalul Câmpulung, cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, dar şi cu Academia Română, Arhivele Naţionale şi Preşedinţia.

The most visited gambling websites in The UK