Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Garajele vor fi demolate după 30 iunie 2021. Cine refuză va rămâne şi fără garaj, şi fără loc de parcare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2299

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2570_17.jpg„Vom începe să demolăm garajele din Câmpulung!” este anunţul aşteptat de cei care doresc civilizarea cartierelor, lansat de primăriţa Elena Lasconi. La conferinţa de presă susţinută vineri, 19 martie 2021, şefa Executivului a precizat, clar şi răspicat, că, după data de 30 iunie, când expiră durata de şase luni, cu care au fost prelungite contractele de închiriere, actele garajiştilor nu vor fi refăcute. „În primul rând, garajele construite ilegal. În al doilea rând, vom face somaţii, pentru că, în acest an, am făcut contracte doar pe şase luni. Vom trimite hârtii către toţi câmpulungenii care au contracte pentru aceste garaje ruginite, ca să le demoleze.”, a afirmat primarul Câmpulungului. 

Bineînţeles, ea ia în calcul varianta în care oamenii nu vor dori să desfiinţeze magherniţele care ocupă abuziv proprietatea statului, în lipsa contractelor, după data de 30 iunie 2021. Celor care ridică şandramalele de bună voie li se asigură locul de parcare, este angajamentul Elenei Lasconi pentru cetăţenii care înţeleg să contribuie la eliminarea debandadei de lângă bloc. În cazul în care refuză să se conformeze notificării, „vor rămâne şi fără garaj, şi fără loc de parcare, cel puţin zece ani. Ideea este că nu mai merge şi aşa. Vrem să vă arătăm ce se va întâmpla cu zona respectivă după ce vom demola garajele. Vom pregăti un exemplu şi vă vom arăta „înainte şi după”, ca să înţeleagă toată lumea că trebuie să ajungem în acest secol şi să trăim civilizat.”, şi-a motivat şefa Executivului decizia.

Lasconi spunea că angajaţii Primăriei au început întocmirea hârtiilor. Joia trecută, în timpul vizitei la Cluj, ea a abordat subiectul garajelor în dialogul cu primarul Emil Boc, care s-a oferit s-o ajute cu regulamentul şi restul formalităţilor parcurse, ca să scape de problema garajelor. „Vom avea sprijin şi din partea domniei sale.”, este un ajutor substanţial pe care se bazează Elena Lasconi, care, înainte de garaje, a aplicat experimentul demolării în centru, dispunând desfiinţarea fostei staţii de autobuz de la „Romarta”. Prin urmare, după 30 iunie, nu se mai prelungesc contractele pentru garaje. „100% nu. Tot ce înseamnă ilegal, dar şi cele cu contract trebuie să dispară.”, a confirmat primarul. „La cele de pe proprietăţi private este o procedură mai complicată. Ar trebui să facem exproprieri sau să cumpărăm terenul respectiv. La asta este cel mai greu de lucrat. Nu se rezolvă în acest mandat. Dar demarăm discuţii, negocieri.”, a mai spus aceasta. M.B. 

The most visited gambling websites in The UK