Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Astăzi se va stabili noul şef al Pieţelor SRL

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 605

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2568_8.jpgDupă 15 ani de conducere a activităţii Pieţelor SRL, Ionel Vlădescu şi-a anunţat retragerea din funcţie, conştient că nu va avea viaţă uşoară cu noul primar. Liberalul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi funcţia de manager al SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL pe 24 februarie 2021, iar demisia scrisă a fost analizată de membrii A.G.A. la întâlnirea din 4 martie. Acesta va conduce societatea Consiliului Local până pe 15 aprilie, timp în care se află în perioada de preaviz înainte de încetarea contractului de muncă.

Astăzi, în cadrul întrunirii A.G.A., conform Statutului, Consiliul Local va desemna persoana care va manageria activitatea la Pieţe SRL. Înainte de acest moment, au început să circule zvonuri potrivit cărora postul va ajunge la unul dintre politicienii USR, care s-a numărat printre primii care au căutat-o pe Elena Lasconi, după ce aceasta şi-a anunţat candidatura la Primărie. Politician care, între timp, şi-a văzut visul cu ochii şi anume acela de a accede la conducerea municipiului, obţinând o funcţie de consilier local. Unul dintre colegii de partid şi din Legislativul municipal, Silviu Ciobănică, a confirmat, într-un comentariu pe o reţea de socializare, că în locul lui Ionel Vlădescu va fi numit USR-istul Adrian Vlădău, un cunoscut patron din târg. Că a fost în glumă, că a fost în serios, vom vedea, dar ţinând cont că Facebook a fost declarat oficial spaţiu public, care obligă la o anumită conduită reprezentanţii comunităţii locale, credem că alesul îşi va asuma declaraţia postată. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK