Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adjunctul şefului I.G.P.R., câmpulungeanul Florentin Brăcea, verifică modul în care poliţiştii au intervenit în cazul dublei crime din Oneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 735

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2565_15.jpgCazul luării de ostatici, încheiate cu doi morţi şi un rănit, petrecut luni după-amiază, la Oneşti, a intrat în atenţia conducerii Poliţiei Române, care a dispus ca o echipă de specialişti să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie al poliţiştilor la acest tragic eveniment. Ancheta este condusă chiar de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor Florentin Brăcea, originar din Câmpulung. 

„La finalizarea verificărilor, vom întocmi un raport cu rezultatul acestora, iar cei care sunt vinovați vor răspunde legal. (...) Ancheta a fost deja preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru efectuarea de cercetări, potrivit competenţelor. (...) Vorbim despre pierderea a două vieți omenești. Cu siguranță, nu ne aflam aici dacă IPJ Bacău și-ar fi făcut treaba ca la carte. Nu mă pot pronununța cu privire la vinovăția cuiva (...)”, a precizat adjunctul IGPR. Din rândul anchetatorilor mai fac parte chestorul Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.- I.G.P.R., şi comisarul şef  Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.- I.G.P.R.  Oficialii Poliţiei Române au anunţat, marţi, că Gheorghe Moroşan, individul care a ucis doi muncitori nevinovaţi într-un apartament din Oneşti, a sunat de patru ori la 112 şi a discutat cu operatorul, dar şi cu adjunctul şefului Poliţiei Oneşti, sosit la locul incidentului, şi negociatorul, care fusese chemat de-acasă, fiind liber în acea zi. Potrivit anchetatorilor, după mai bine de cinci ore în care i-a ţinut sechestraţi pe cei doi bărbaţi, agresorul a avut „un declic”. Şi-ar fi pierdut cumpătul şi i-a înjunghiat mortal pe muncitori, în momentul în care unul dintre ei l-a lovit cu piciorul, încercând să scape. În acel moment, poliţiştii ar fi adus deja documentul solicitat de agresor pentru a renunţa la planul său. „Totul părea că merge bine”, a precizat comisarul şef Anton Cristian Gheorghe. Lovit de muncitorul sechestrat, Gheorghe Moroşan l-a înjunghiat pe acesta în inimă, victima murind pe loc. Al doilea muncitor a fost înjunghiat de opt ori şi a murit la spital. Cei doi nu au avut nicio şansă să se apere, fiind legaţi cu mâinile la spate. Ulterior, poliţiştii au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe criminal în membrele inferioare. Individul ar recurs la acest gest pentru a-şi recupera apartamentul pe care îl pierduse în instanţă. Atacatorul le solicitase poliţiştilor documente ale instanţei prin care a pierdut apartamentul, suma de 300.000 de euro şi o cameră video, potrivit unor date din anchetă.

Narcis MANOLE

The most visited gambling websites in The UK