Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gunoiul de lângă calea ferată este strâns de doctorul maniac

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1524

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2561_24.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2561_25.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2561_26.jpgAm mai scris şi cu alte ocazii, dar revenim la solicitarea cititorilor, care, atunci când traversează pasarela spre autogară, sunt oripilaţi de mormanele de gunoi strânse între calea ferată şi ultima casă de sub pod. În fiecare zi, stocul de resturi menajere se înalţă, puţin mai fiind ca să treacă peste înălţimea gardului proprietăţii din zonă. Acum par mai evidente, pentru că lipseşte vegetaţia care le-a mascat până acum.

Din spusele celor din zonă, cel care „colecţionează” gunoaie este un medic pensionar, care şi-a făcut o îndeletnicire din a aduna resturi de tot felul. Până acum vreo doi ani, colecta cartoane, lăzi şi lădiţe, chiar şi bucăţi de bitum în Matizul proprietate, ba la blocul unde locuia fosta soţie, pe strada Constantin Brâncoveanu, ori la casa părintească, de la Pescăreasa. După ce i s-a ridicat dreptul de a mai şofa şi n-a mai putut căra cu maşina în locuri mai îndepărtate, şi-a mutat „depozitul” de resturi în Kretzulescu. Iniţial, le ducea în parcarea de sub pasarelă, iar după ce ADP-ul i-a ridicat mormanul strâns acolo, s-a mutat mai jos, între calea ferată şi gardul unei case din zonă. Aici, doctorul şi-a diversificat mania, nu mai strânge numai cartoane şi lăzi, aduce şi alte chestii pe care le aruncă câmpulungenii la tomberon. Îţi sar în ochi nişte suluri mari de carton pe care se înfăşoară materialele folosite de croitorii, genţi pline cu tot felul de acareturi, un calorifer din aluminiu, plăci de polistiren, tablă, pet-uri, un scaun din lemn cu spătar. Într-o sacoşă, alături de nişte borcane mari, goale, era un plic cu radiografii, pe numele Pitiriciu T. S-a luptat să care inclusiv brazii de Crăciun care au ajuns la ghene după sărbători. Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK