Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O musceleancă s-a oferit să doneze o suprafaţa de teren Câmpulungului unde să fie mutate deşeurile de la ARO

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2545

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2560_Clipboard02.jpg

Văzând dorinţa noii administraţii locale din Câmpulung de a scăpa zona de deşeurile depozitate pe fosta platformă ARO, o musceleană şi-a arătat intenţia de a dona municipalităţii o suprafaţă de teren pe care aceasta din urmă să mute mizeriile periculoase. 

Maria Alina Ataollahi a postat pe pagina de Facebook „Musceleni din toată lumea” un mesaj prin care anunţă că este dispusă să ofere Primăriei Câmpulung un teren, în suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, ca aceasta să elibereze fosta fabrică ARO de deşeurile despre care a citit că sunt acolo. A ataşat şi documente de proprietate din care reiese că terenul se află pe raza comunei Poienarii de Muscel, în satul Jugur.

„Doresc să DONEZ un teren de 10.000 metri pătraţi către Primăria Câmpulung Muscel din dorinţa de a ajuta comunitatea! Specific faptul că sunt moştenitori Popa Monica şi Ion Popa Argeşanu. Condiţia: pe acest teren doresc să fie îngropate toate deşeurile nocive de pe platforma ARO.”, a postat musceleanca pe reţeaua de socializare. Pe marginea subiectului au fost destule discuţii, de la cât de legală ar fi mutarea de pe o proprietate privată pe alta sau cât de morală ar fi ideea mutării mizeriilor în altă localitate. Dacă la început „donatoarea” spunea că va oferi terenul Câmpulungului, indiferent ce se va face cu el, într-un final, se pare că se va mai gândi, mai ales că a aflat pe de Facebook că, pe lângă deşeurile produse de fosta fabrică ARO, care se spune că ar fi într-un sarcofag, sub Măgura, acolo a funcţionat o firmă care a colectat mii de tone de reziduuri periculoase.

În final, musceleanca se declară mulţumită de noua administraţie, pe care o vede în stare să reuşească în această problemă şi ne îndeamnă şi pe noi să de implicăm, pentru că e şi problema comunităţii nu numai a conducerii ei. Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK