Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ioana Marcu şi-a început activitatea de city manager al Câmpulungului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2533

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2557_maecu.jpgAstăzi, echipa Elenei Lasconi a fost întregită cu city managerul Ioana Marcu. Acesta vine la Primăria Câmpulung cu un bagaj solid de cunoştinţe, judecând după CV-ul ei impresionant.

Ioana Marcu are 33 de ani şi este musceleancă get-beget. A terminat Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, promoţia 2006, ca după absolvirea Academiei de Studii Economice, specializarea Relaţii Economice Internaţionale, să profeseze în companii multinaţională, în ţară şi străinătate, gen HP, Johnson & Johnson, Valassis, KOWA Pharama, BIVI Pharma, dar şi altele.

Ca să se facă utilă în oraşul natal, convinsă de Elena Lasconi că municipiul nostru trebuie readus la viaţă, s-a înscris în USR PLUS şi, după alegerile locale din 27 septembrie 2020, am regăsit-o pe lista de consilieri locali.

Acum, ajunsă, probabil, în cea mai înaltă şi profesionalizată funcţie din administraţia locală, Ioana Marcu, şi-a dat demisia din funcţia de consilier local. Cel care îi va lua locul în legislativul câmpulungean este Iulian Zanvetor, aşa cum a confirmat edilul Câmpulungului. Noul city manager va avea o remuneraţie sub cea a viceprimarului, care este de 11.440 lei brut şi aproximativ 7.000 lei, net.

„E o mare bucurie pentru mine şi un mare câştig pentru oraş. Sunt sigură că Ioana va fi cel mai bun administrator public din România. Ioana are 33 de ani şi este analist de afaceri. A lucrat pentru cele mai tari firme din SUA: Johnson and Johnson, ON!, Lincoln Financiar Group, etc. Ce nu ştiţi este că Ioana a renunţat la un salariu de peste 3.000 de euro şi o carieră de succes pentru a pune umărul la schimbarea în bine a Câmpulungului. Succes şi Love!”, ne-a spus primarul Elena Lasconi. 

The most visited gambling websites in The UK