Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

N-au scăpat de aglomeraţie! Coadă şi la Câmpulung, sub supravegherea jandarmilor, la înmatriculările auto!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 678

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2548_coada1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2548_coada.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2548_coada2.jpgÎncepând cu data de 22 septembrie 2020, câmpulungenii şi cetăţenii din comunele limitrofe nu mai sunt nevoiţi să bată drumul la Piteşti pentru a-şi înmatricula maşinile. Conform Ordinului Ministrului Afacerilor de Interne nr. 139/16 septembrie 2020, în 26 de localităţi din ţară, printre care şi municipiul Câmpulung, au fost deschise sedii secundare de lucru ale serviciilor publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculări vehicule. În urbea musceleană punctul de lucru al SPCRPCIV Argeş a fost amenajat la sediul Poliţiei Municipale.

♦Peste 100 de persoane au stat la rând, în ploaie

Sediile sunt funcţionale în zilele de marţi şi joi, în intervalul orar 9.30-14.30, iar în cadrul acestora se vor desfăşura activităţi specifice după cum urmează: între orele 9.30-12.00 se depun documente în vederea înmatriculării şi transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare şi autorizării provizorii a vehiculelor; între orele 12.20-14.30 se eliberează dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculări şi plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum şi eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie şi a plăcilor aferente. „Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculări auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, preciza ministrul Marcel Vela pe 16 septembrie 2020. Măsura are, cu certitudine, efectul scontat în ceea ce priveşte scurtarea distanţelor, însă, la capitolul aglomeraţie lucrurile nu stau aşa cum s-ar fi dorit, cel puţin la Câmpulung, unde, marţi, cei care aşteptau să ajungă la biroul de înmatriculări n-au scăpat de „coada” specific românească, la un moment dat fiind la rând peste 100 de persoane. Oamenii au fost nemulţumiţi, mai ales că au aşteptat în ploaie zeci de minute, şi au cerut factorilor responsabili să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situaţii pe viitor. La faţa locului a ajuns şi primarul Elena Lasconi, care a transmis mai departe doleanţele cetăţenilor, rugându-i totodată să respecte măsurile de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2. Pentru a se asigura liniştea şi ordinea publică a fost nevoie şi de intervenţia jandarmilor. „Peste o sută de oameni la rând la înmatriculări. I-am solicitat şefului Serviciului Regim Permise şi Înmatriculări Argeş să se elibereze bonuri de ordine, să se facă programări, pentru că această situaţie nu este normală, mai ales în contextul pandemic. De asemenea, am luat legătura cu prefectul Emanuel Soare pentru a lua măsuri. Au fost trimişi jandarmi pentru a asigura ordinea. Vă rog să respectaţi măsurile de distanţare şi să purtaţi mască pentru că sănătatea e cea mai importantă! Mulţumesc!”, a precizat Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Deocamdată, activitatea este restrânsă doar la înmatriculări, însă, pe viitor, se doreşte ca la Câmpulung să poată să fie schimbate permisele sau chiar să fie susţinut examenul scris pentru obţinerea acestora. Ama Ivan

 

The most visited gambling websites in The UK