Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Începe o adevărată revoluţie în domeniul pizzei în Câmpulung - La Pinsa Romana

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 519

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_ubf14.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_ufb10.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_ufb8.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_ufb11.jpgIngrediente inedite, arome complexe, o explozie de gusturi. Rezultat în urma unui curs privat, făcut de către Fabrizzio Sachi, de la Academia Della Pinsa Romana, pentru echipa „Un băiat şi o fată”.

La Pinsa Romana conţine făină de grâu dur, făină de soia şi făină de orez, cu timp de dospire foarte lung, cu maia naturala, rezultă un blat crocant, gustos, dietetic, uşor digerabil, recomandat inclusiv persoanelor cu un regim alimentar restrictiv.

Înalta calitate a ingredientelor utilizate face din acest produs unul delicios, care creează dependenţă.

„Diferenţa între pizza şi pinsa romana este că pizza se face dintr-o făină specială cu puţină apă, adică o proporţie de 60% la un kilogram de făină, cu o coacere rapidă şi se mănâncă atunci când este caldă. Pe când pinsa romana se face cu un tip de făină, mai bine spus un mixt ce conţine făină de grâu dur, făină de soia şi făină de orez, cu timp de dospire foarte lung iar la un kilogram de făină se foloseşte 80% apă. Este un aluat care se face în două etape, cu o precoacere, se face aluatul se bagă în cuptor timp de un minut, se scoate, se lasă la rece, iar apoi se pune umplutura ca să poată ieşi un aluat crocant. Aluatul prezintă calitatea şi diferenţa între aluatul de pizza şi pinsa romana, făina de orez îi va da crocanteţe. Un aluat uşor, foarte bine dospit, îi ajută pe toţi cei care au probleme cu stomacul, fiind considerat cel mai uşor aluat din făină. Este un preparat care se poate folosi de la o simplă focaccia fără nimic, şi cu diverse umpluturi, chiar cu ingrediente dulci, fructe, diverse combinaţii pentru că este un aluat care nu este sărat. Brandul „Un băiat şi o fată” s-a adaptat foarte bine la acest proiect. În aceste condiţii de pandemie vor funcţiona pe take away, oricum, sunt unici în Argeş cu această pinsa romana. „Un băiat şi o fată” a investit în aceste platouri, aduse special din Italia, realizate din inox alimentar, care respectă toate condiţiile de igienă alimentară. Cei de la „Un băiat şi o fată” sunt primii în România care au aceste platouri.”, a transmis Fabrizzio Sachi.

Pofticioşii sunt aşteptaţi în locaţiile „Un băiat şi o fată” din Câmpulung şi Mioveni, aceştia putând comanda şi online pe http://www.trattoriadelivery.ro sau la telefon 0729.158.545.

The most visited gambling websites in The UK