Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Concursul pentru postul de șofer al primarului Lasconi a fost amânat pe motiv de pandemie

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_primarie1.jpgÎn acest sens primăria municipiului Câmpulung a anunțat.

”Având în vedere:

•măsurile referitoare la desfășurarea activității angajaților, în scopul prevenirii răspândirii noului tip de Coronavirus (COVID-19);

•art. 1 alin. 10 al Anexei nr. 3 din HOTĂRÂREA nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 prin care se interzice participarea unui grup mai mare de 20 persoane într-un spațiu închis;

•se amână concursul pentru postul de șofer gradul profesional I din cadrul Compartimentului Administrativ pentru luna februarie 2021.

Candidaturile înregistrate la concurs se consideră valide dacă persoanele care au depus dosarele de concurs îşi exprimă în scris intenţia de a participa din nou la concurs la noile date.
În situaţia în care, la reluarea procedurii de concurs în dosare există documente a căror valabilitate a încetat, candidaţii au posibilitatea de a le înlocui”.

Primar

Elena Valerica Lasconi

 

 

Evenimentul Muscelean