Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dan Manu se întoarce la şefia Serviciului Judeţean de Medicină Legală Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 435

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2527_8.jpgDan Manu şi-a încheiat cariera în fruntea judeţului. Acesta nu a mai candidat pentru nicio funcţie în administraţia judeţeană, nici pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, nici pentru cea de consilier judeţean. Medicul Dan Manu a predat fotoliul din fruntea CJ Argeş fostului său vice, Ion Mînzînă, şi se întoarce la locul său de muncă care l-a consacrat, cel de şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Argeş.

Aşa cum a declarat Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, redactorilor de la „Ancheta”, colegii îl aşteaptă cu braţele deschise şi cu un sediu renovat. „Ne străduim să terminăm de amenajat spaţiul. S-a făcut expertiză şi s-a constatat că se infiltra apă peste tot. Am fost nevoiţi să refacem şi să înlocuim tot, de la şapă la instalaţii. Am pus hidroizolaţie, şapă autonivelantă, etc. conform proiectului. A fost o necesitate, nu un moft, pentru că, de câte ori ploua, toată apa venea în sediu.”, a declarat managerul SJU Piteşti, Adriana Molfea.

Cei patru ani cât Dan Manu a fost în fruntea judeţului, interimatul la conducerea SML Argeş a fost asigurat de medicul Nicuşor Stănculeţ, care va reveni la postul său, pentru a îl lăsa pe colegul Dan Manu să îşi ocupe funcţia de drept. Conform CV-ului său, medicul legist Dan Manu este şeful Medicinei Legale din 1994, iar, în paralel, acesta are şi activitate didactică, predând la Universitatea din Piteşti şi la Academia de Poliţie.

 

The most visited gambling websites in The UK