Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au fost validaţi primarii Câmpulungului şi din 14 localităţi din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2219

Pentru Albeşti şi Vlădeşti nu au fost înregistrate cereri

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2524_lasconi_validare.jpgMajoritatea secretarilor localităţilor din Muscel au depus la Judecătoria Câmpulung documentele pentru validarea primarilor, aleşi duminică, 27 septembrie, mai puţin pentru cei de la Albeştii de Muscel, Cătălin Manta (PNL) şi Vlădeşti, Cristian Dică Hristu (PSD).

Astăzi, 8 octombrie au fost validaţi primarul Câmpulungului, Elena Valerica Lasconi (Alianţa USR PLUS) şi alţi 14, din tot atâtea comune. A fost vorba de Florin Bogdan Proca (PSD), de la Berevoeşti; Vasile Leau (PSD), de la Boteni; Ion Dorel Tănăsescu (independent), de la Bughea de Jos; Ion Mugurel Minicună (PSD), de la Cetăţeni; Nicolae Pană (PSD), de la Coşeşti; Emilian Ciolan (PSD), de la Dârmăneşti; Ion Pădureanu (PNL), de la Godeni; Ion Cosmin Ştefan (PNL), de la Hârtieşti; Ion Banzea (PNL), de la Poienarii de Muscel; Ionel Dulamă (PSD), de la Rucăr; Gabi Şerbănoiu (PSD), de la Stâlpeni; Gheorghe Savu (PNL), de la Ţiţeşti; şi Liviu Eugen Poşircă (PSD), de la Vultureşti. Tot astăzi au fost pe ordinea de zi validările edililor Marian Toader, de la Lereşti şi Petre Ionel Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ, dar până la închiderea ediţiei instanţa nu se pronunţase în cazul lor.

Astăzi vor fi dezbătute recunoaşterile ca primari a lui Benonie Ştefan (PSD), de la Aninoasa; Dumitru Secăreanu (PSD), de la Dâmbovicioara; Ion Băcioiu (PNL), de la Dragoslavele; şi Vasile Tudorel Miriţă (PNL), de la Schitu Goleşti.

Luni, pe 12 octombrie, vor fi verificate dosarele depuse pentru primarii Nicolae Tarbă (PNL), de la Bughea de Sus; Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei (PSD), de la Mihăeşti; şi Gheorghe Şucu (PNL), de la Mioarele.

Urmează ca Judecătoria Câmpulung să publice datele când vor fi analizate validările edililor Victor Cătălin Turturică (PSD), de la Bălileşti; Constantin Alin Văduva (PSD), de la Davideşti; şi Ion Marin (PNL), de la Stoeneşti.

 

 

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK