Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un tânăr de la centrul de plasament, admis la Facultatea de Jandarmi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1079

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_baiat_jandarm.jpgLa sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie, au fost admişi opt tineri recrutaţi de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş. În total s-au înscris să participe la concursul de admitere 38 de tineri din judeţul nostru. După parcurgerea tuturor probelor, prima admisă la Facultatea de Jandarmi cu media 8,90 a fost Dumitrana Paula, o tânără de 20 ani cu aspiraţii înalte. Ea este din comuna Căteasca şi a absolvit Colegiul Naţional „Zinca Golescu” Piteşti. Paula a spus că familia şi provocarea de a face faţă băieţilor a motivat-o să devină ofiţer jandarm.

În acest an, pentru prima dată, au fost repartizate locuri speciale pentru tineri care provin din Sistemul de Protecţie Socială. Andrei Cosmin Neleţ este un tânăr de 20 ani, din municipiul Câmpulung, absolvent al Seminarul Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul”. Acesta a fost instituţionalizat începând cu anul 2007 la Complexul de Servicii pentru Copii cu Dificultate din Câmpulung, unde, spune Andrei: „am găsit oameni minunaţi, cu suflete dragi si care au ştiut întotdeauna să ne înlocuiască dragostea părintească.” Andrei a spus şi motivul pentru care şi-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti: „chiar dacă am crescut într-un centru de plasament, sunt mândru de mine, de potenţialul meu şi pot demonstra că şi noi, cei din centru putem ajunge departe şi că nu am fost discriminaţi în timpul anilor petrecuţi în centru, şi mereu am fost integraţi în societate ca oameni egali.”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_baiat_jandarm1.jpg

Personalul de la CSCD Câmpulung au scris pe Facebook despre Andrei: „Andrei Cosmin Neleţ a fost admis la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Facultatea de Jandarmi. Munca şi strădania lui au fost răsplătite. Suntem foarte mândri de tine şi îţi dorim succes în continuare!”

Andrei Cosmin Neleţ este fratele geamăn al lui Ionuţ Neleţ, despre care v-am relatat în iulie, anul acesta, după ce a absolvit Şcoala de Meserii Concordia Ploieşti, unde a urmat cursurile de bucătar. Adolescentul îşi doreşte să devină cunoscut în lumea bucătarilor de succes, dar şi să urmeze o facultate, ca fratele lui, acum student la Academia de Poliţie. E.M.

The most visited gambling websites in The UK