Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un jandarm muscelean aleargă pentru o cauză nobilă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 298

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_jandarm1.jpgPlutonierul adjutant Valentin Gîrteajă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rucăr, participă la evenimente sportive alături Fundaţia „Motivation” din anul 2018 din dorinţa de a veni în ajutorul oamenilor cu dizabilităţi.

În luna octombrie va alerga cursa de 10 kilometri la Maratonul Bucureşti, din dorinţa de a strânge donaţii în valoare de 1.000 de lei, bani necesari pentru ca Fundaţia „Motivation” să poată dona două scaune rulante celor care au nevoie imediată de ele. „Ca să înţelegeţi mai bine de ce susţin Fundaţia „Motivation”, pentru al treilea an consecutiv, vă provoc să vă imaginaţi cum arată o zi din viaţa unui om care nu are un scaun rulant deşi acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa. Eu am făcut acest exerciţiu de imaginaţie şi am decis să nu rămân indiferent.”, a spus Valentin. Acesta este jandarm din anul 2006 după ce a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani. În tot acest timp a îndeplinit funcţii şi pe linie de ordine publică şi de pază şi protecţie instituţională, iar de aproape 10 ani este jandarm montan. Fiind pasionat de activitate fizică şi sport, Valentin a spus că nu vede să facă altceva şi că nu poate trece o zi fără să alerge sau să meargă cu bicicleta. Forma fizică este foarte importantă pentru a putea fi jandarm montan, deoarece misiunile de recuperare şi salvare la care a participat în trecut pe munte sunt foarte dificile şi implică un efort deosebit. „Îi mulţumim colegului nostru pentru activitatea desfăşurată şi îi dorim succes în realizarea obiectivului de a dona cele două scaune rulante.”, au transmis colegii de la IJJ Argeş.

The most visited gambling websites in The UK