Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Facturile EDILUL CGA Câmpulung pot fi plătite și în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 100

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_edilul.jpgNu există comisioane la plăți facturi pentru clienți!

Începând din data de 14 septembrie 2020, clienții companiei EDILUL CGA Câmpulung Muscel îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid și prin intermediul terminalelor din magazinele cu sigla un-doi Centru de plăți

Serviciul se adresează clienților companiei din municipiul Câmpulung Muscel, județul Argeș și localitățile Lerești, Valea Mare Pravăț, Schitu Golești, Bughea de Sus și Bughea de Jos.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul un-doi Centru de plăți (sau cunoscând doar codul de client menționat pe factură) și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze (se poate plăti și altă sumă decât cea din factură). După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerea manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Vă reamintim că, pentru achitarea facturilor, aveți la dispoziție și următoarele modalități alternative de plată:

- Online pe site-ul societățiiwww.edilul-campulung.ro;

- Bănci partenere: BT, BCR, BRD, Raiffeisen, inclusiv Debit Direct;

- PayPoint;

- Casieria societății.

Menționăm că la toate aceste modalități alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania EDILUL CGA.

La  magazinele cu siglă un-doi Centru de plăți nu există comisioane pentru plăți facturi!!

           

 

The most visited gambling websites in The UK