Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elena Lasconi, despre "spectacolul de bulevard", cu PSD și PNL în rolurile principale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 509

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2517_119486912_786114238617219_5803791489956293053_n.jpgDebutul investiției pe Bulevardul "Pardon", s-a lăsat cu un circ politic ieftin pentru cei care nu gustă nici gestul electoral al primarului, nici reacția candidatului PNL.Pe pagina de facebook, Elena Lasconi a comentat atitudinea contracandidaților, în speranța că alegătorii nu vor mai cădea în capcana "bunelor intenții":

" Primarul Țâroiu, printr-un gest de un cinism specific PSD, a început demolarea bulevardului Pardon - simbol și carte de vizită a orașului, cu 13 zile înainte de alegerile în urma cărora va pierde funcția de edil al Câmpulungului.

Primarul încearcă în acest mod să mai câștige câțiva votanți, din rândul celor pe care îi crede dispuși să se mai lase păcăliți din nou și din nou de astfel de gesturi pur electorale.

Candidatul PNL, printr-o declarație desprinsă din manualul de campanie electorală, îl “somează”, prin intermediul presei, pe primarul PSD să oprească lucrările.

Atât candidatul PNL, consilierii care l-au sfătuit, cât și cetățenii, sunt conștienți că primarul PSD nu va opri lucrările. Candidatul PNL ar dori, din motive electorale, să se poziționeze ca un contracandidat serios și responsabil, cu greutate, care “somează”. Reprezentantul PNL Câmpulung, partid care în ultimii 4 ani a mimat opoziția în Câmpulung, nu pierde ocazia să o facă din nou, după ce, cel puțin din 2012, dacă nu și mai dinainte, PNL a mers braț la braț cu PSD și Liviu Țâroiu.

Este un spectacol politicianist jalnic, la care asistăm de 30 de ani în România. Este momentul să spuneți prin votul vostru că v-ați săturat, că doriți ca orașul să fie administrat de oameni responsabili și nu de niște politicieni care, din patru în patru ani, să se prefacă preocupați de soarta orașului.

Actualul primar a avut în 2016 susținerea a 17-18% dintre câmpulungenii cu drept de vot. În urma mandatului său dezastruos, această susținere a scăzut. Este timpul ca toți cetățenii care doresc terminarea “epocii Țâroiu”, indiferent de simpatiile lor politice, să meargă pe 27 Septembrie la vot și să voteze șansa reală a schimbării la Primăria Câmpulung".

 
The most visited gambling websites in The UK