Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Iuliana Matei, şefă la Direcţia pentru Protecţia Copilului Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 521

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_25.jpg28 iulie 2020 a fost ultima zi de muncă pentru directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, în fruntea instituţiei. A doua zi, chiar de ziua lui de naştere, Adrian Macovei a fost oficial „tânăr pensionar”.  Începând din 29 iulie, conducerea interimară a instituţiei pe care Adrian Macovei a condus-o mai bine de 20 de ani a fost preluată directorul general adjunct Iuliana Matei. Interimatul acesteia va dura şase luni, până la organizarea concursului pe post.

„A fost o zi de o încărcătură emoţională aparte. Este genul de instituţie unde, pe lângă profesionalism, e nevoie de dedicare. Pentru că menirea noastră este să venim în sprijinul acelor oameni cu care viaţa nu a fost sau nu este tocmai darnică. E foarte delicat! Iar o instituţie ca aceasta are nevoie de oameni implicaţi. Mulţumesc celor care mi-au acordat încrederea pentru a duce mai departe tot ce s-a construit frumos în această instituţie.”, a spus Iuliana Matei. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK