Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fosta preşedintă a Judecătoriei Câmpulung s-a logodit cu deputatul Radu Vasilică

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2326

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2502_36.jpgAu trecut doi ani şi jumătate de când deputatul Radu Vasilică a fost victima unui accident de motocicletă, în urma căruia şi-a pierdut un picior. Tânărul parlamentar s-a refăcut după cumplitul incident petrecut în noiembrie 2017, şi-a continuat activitatea profesională, dar a făcut schimbări în cea personală. „Ne naştem pe rând, dar murim pe sărite. Important este să trăim frumos şi semn, conştientizând că fiecare zi din viaţa noastră a putea fi ultima.”, spunea Radu Vasilică la câteva luni după evenimentul care i-a marcat existenţa. Se pare că aceste cuvinte au devenit o deviză pentru el în ultima perioadă. În plan personal, s-a despărţit amiabil de fosta sa soţie, Irina, conştienţi amândoi că singurul lucru care-i mai leagă este fiul lor, iar acum se pregăteşte să-şi ia adio de la burlăcie.

Conform săptămânalului „Ancheta”, în urmă cu câteva zile, deputatul s-a logodit cu judecătoarea Ana Denis Oprea, fosta preşedintă a Judecătoriei Câmpulung, actualmente magistrat la instanţa de la Piteşti. Conform sursei, logodna a avut loc la Mănăstirea Văleni, din nordul judeţului, fiind o ceremonie extrem de restrânsă şi discretă, la care a participat doar mamele celor doi şi câţiva prieteni foarte apropiaţi, printre care judecătoarea Lorena Soare şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu. 

 

The most visited gambling websites in The UK