Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sorina Honţaru a revenit la şefia DSP Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 252

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_18.jpgPe 16 aprilie, prin ordin de ministru, dr. Sorina Honţaru a fost demisă din funcţie, în locul ei fiind numit dr. Alexandru Gigel Guiţă, fost condamnat al Spitalului Militar Piteşti. Conducerea militară instalată pe perioada de urgenţă la Direcţia de Sănătate Publică a luat la un moment dat o mică pauză. Pe la jumătatea lunii mai, doctoriţa Honţaru s-a reinstalat în cabinetul numărul unu al DSP Argeş, însă nu pentru mult timp, întrucât a primit un ordin de detaşare la DSP Galaţi, începând cu 20 mai 2020, pe care nu l-a onorat. Medicul militar şi-a reluat locul în fotoliul de şef al DSP Argeş pe care l-a părăsit definitiv la 2 iulie când, la rându-i, şi-a dat demisia, atribuţiile fiind preluate în acest răstimp de dr. Cati Vătăşescu.

Sorina Honţaru a revenit, miercuri, 8 iulie, la conducerea DSP Argeş. După ce a câştigat în instanţă împotriva deciziei prin care a fost schimbată de la şefia instituţiei deconcentrate argeşene şi detaşată tocmai la Galaţi, din 8 iulie, doctoriţa Honţaru şi-a preluat postul.

Sorina Honţaru a fost schimbată pe 16 aprilie pe motive de slabă activitate şi deficienţe în comunicare instituţională, fiind înlocuită temporar de dr. Alexandru Gigel Guiţă. Acesta din urmă a demisionat din funcţie cu două săptămâni înainte să îi expire mandatul, iar Sorina Honţaru a revenit, pentru a doua oară, la conducerea DSP Argeş.

 

The most visited gambling websites in The UK