Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Medicii de familie, puşi de prefectul Emanuel Soare să monitorizeze asimptomaticii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 414

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_19.jpgPrefectul Emanuel Soare a organizat vineri, 10 iulie o întâlnire cu preşedintele CAS Argeş, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeş, Sorina Honţaru, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Argeş, Mariana Boşneag şi Valentin Bănică, preşedintele Colegiului Medicilor Argeş.

Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiştilor, foarte eficientă este depistarea activă a cazurilor de infectări. Bolnavii pot fi identificaţi prin intermediul medicilor de familie, mai ales că anchetele epidemiologice se desfăşoară cu dificultate, din cauza numărului mare de pozitivi. 

„Medicii de familie vor face aceste verificări de prevenţie, îşi vor suna pacienţii. În baza deciziei CCR şi a ordinului ministrului Sănătăţii nr. 1137/23.06.2020, pacienţii asimptomatici sunt externaţi după 10 zile sau chiar mai devreme, la cerere. Ei vor fi monitorizaţi în continuare de Poliţie, ca şi până acum, dar şi de către medicii de familie”, a declarat prefectul Emanuel Soare. Prefectul judeţului Argeş a stabilit că se va întâlni şi în perioada următoare cu reprezentanţii medicilor de familie. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK