Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tel Verde pentru sesizarea încălcării normelor de protecţie sanitară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 359

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_3.jpgPentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a convocat vineri o şedinţă, în sistem videoconferinţă, cu prefecţii şi şefii de structuri centrale şi teritoriale pentru a stabili măsurile care vor fi luate în următoarele două săptămâni. Printre deciziile luate a fost şi aceea de a înfiinţa o linie telefonică Tel Verde: 0800.800.165 - la care cetăţenii să poată sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecţie sanitară.

Astfel, în următoarele două săptămâni se vor desfăşura activităţi de verificare punctuale atunci când se vor primi sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19, dar şi acţiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri, precum şi la ştranduri, terase şi cluburi în aer liber. O atenţie deosebită va fi acordată staţiunilor de la mare şi de la munte, precum şi traseelor de deplasare către acestea. Totodată, printre priorităţile echipelor de verificare va fi şi transportul intern şi internaţional de persoane atât rutier, cât şi feroviar. Conducerea MAI a cerut structurilor responsabile să ia măsuri suplimentare mai ales la sfârşit de săptămână. La linia telefonică Tel Verde (0800.800.165), operaţionalizată începând cu data de 4 iulie 2020, ora 00.00, dedicată special sesizării neregulilor în context COVID-19, au fost primite deja zeci de apeluri telefonice. Sesizările au fost direcţionate pentru verificări la nivelul municipiului Bucureşti şi a 13 judeţe, fiind semnalate în special nereguli privind purtarea măştii de protecţie.

 

The most visited gambling websites in The UK