Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La un an de activitate, evaluarea managerului spitalului, amânată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 235

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2497_Clipboard23.jpg

A trecut un an de când managerul Spitalului Municipal, Nicolaie Alexe, a promovat concursul pe acest post, motiv pentru care primarul, cu care are încheiat un contract de management, trebuia să-i facă o primă evaluare a activităţii din această perioadă. De ea putea depinde dacă acesta mai rămâne în funcţie sau nu. Dar, din cauza pandemiei de coronavirus, întâlnirea membrilor din comisia de specialitate nu a mai fost posibilă, evaluarea amânându-se peste trei luni. Amânarea a survenit şi din cauza faptul că Nicolaie Alexe a fost suspendat de prefect din funcţia de manager al Spitalului Municipal.

Conform primarului, Spitalul Municipal Câmpulung, care îngrijeşte cei mai mulţi pacienţi diagnosticaţi de COVID-19 din Argeş, este condus de directorul economic, Marinela Cristian, cel medical, Iuliana Podea, şi de Îngrijiri, Aida Cheche, pentru că managerul intermar Grigore Stănescu este în concediu medical din cauza unor afecţiuni mai vechi, fără legătură cu coronavirusul.  Aşa cum a declarat prefectul Emanuel Soare,  la Spitalul Câmpulung sunt trataţi mai mulţi pacienţi infectaţi decât la Mioveni. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK