Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ce contracte “non-COVID” au încheiat primarii din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 439

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2496_17.jpg8Printre primarii grijulii la cheltuielile în concediu ale subordonaţilor se află şi Nicolae Pană, singurul edil ALDE din Muscel, în privinţa căruia rămâne de văzut dacă-şi menţine opţiunea politică la următoarele alegeri locale. O acţiune electorală, pe care şeful Executivului de la Coşeşti a bifat-o, probabil, datorită faptului că bugetul local permite, o reprezintă contractarea serviciilor de furnizare a voucherelor de vacanţă. În condiţiile în care nu se ştie ce alocări vor mai veni de la centru, dată fiind criza generată de pandemie, unii dintre primari se gândesc mai mult la bunăstarea angajaţilor decât la bunăstarea localităţii, păstrând banii pentru binele public, nu al Primăriei. Contractul a fost încheiat cu firma bucureşteană Sodexo Pass Romania. 

8Marian Toader, primarul de la Lereşti, a procurat, de curând, o pompă submersibilă de canalizare, cu următoarele accesorii: dispozitiv de suspendare, două ţevi de ghidaj, un set de lanţuri din oţel galvanizat, 400 kg, de 6 metri, la preţul de 20.587 lei. Ofertantul ales direct, din SICAP, pe 25 iunie, este SC WILO Romania SRL, din Chiajna, Ilfov.

8Primăria Stâlpeni a contractat servicii de asigurare de viaţă, pentru un grup nominal de persoane. Serviciul este prezentat astfel pe site-ul de profil: „Asigurare de viaţă de grup nominal, conform condiţiilor de asigurare Groupama Asigurări, pentru şapte persoane, care activează într-o instituţie a statului din Romania, judeţul Argeş. Sume asigurate/persoană: Subgrup 1 -7 persoane: Deces din orice cauză: 15.000 lei; Deces ca urmare a unui accident: 10.000 lei; Invaliditate permanentă, parţială sau totală, ca urmare a unui accident: maxim 10.000 lei; Spitalizare ca urmare a unui accident: 50 lei zi x 30 zile; Intervenţii chirurgicale ca urmare a unui accident: maxim 5.000 lei; Arsuri ca urmare a unui accident: maxim 6.450 lei; Fracturi ca urmare a unui accident: maxim 5.000 lei. Acoperire: în timpul activităţii declarate. Perioada asigurată: 12 luni, cu intrarea în valabilitate a poliţei: iunie 2020.” Contractul încheiat pe 23 iunie, cu Groupama Asigurări SA, este în valoare de 1.427,92 lei.

8Emilian Ciolan, primarul de la Dârmăneşti, plăteşte 157.080 lei pe Strategia de Dezvoltare Locală a comunei. O va elabora firma aleasă de autoritatea contractantă, SC Ramboll South East Europe SRL, din Bucureşti, căreia contractul i-a fost atribuit direct, pe 22 iunie. Compania are în obiectul de activitate „elaborare de strategii, planuri şi studii privind planificarea/amenajarea urbană, dezvoltarea durabilă.” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK