Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prefectul Soare îl cheamă în judecată pe primarul Ţâroiu. Cât durează procesul, Alexe este suspendat din funcţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 906

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2492_45.jpg

Pe 15 iunie, la Tribunalul Argeş, Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, a fost înregistrată acţiunea Instituţiei Prefectului Judeţului Argeş, în calitate de reclamant, împotriva primarului municipiului Câmpulung, care figurează ca pârât în proces. Miza acţiunii o reprezintă anularea a două acte administrative. Şi anume a două dispoziţii emise de Liviu Ţâroiu, prima pe 14 iunie 2019, a doua, pe 25 mai 2020. Prima, după „câştigarea” concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Municipal. A doua, după ieşirea din starea de urgenţă, când spitalele s-au aflat sub directa coordonare a Ministerului Sănătăţii, care a impus directori noi, acolo unde a constatat că cei existenţi nu-şi îndeplinesc cum trebuie atribuţiile de serviciu. Cazul lui Alexe, suspendat de ministru, în starea de urgenţă, şi repus în funcţie de primar, după „relaxarea” legii în starea de alertă.

Aşadar, prefectul Soare şi-a întemeiat solicitarea în instanţă, inclusiv pe „dedesubturile” concursului „cu cântec” de anul trecut, care a produs directorul la spital, în persoana unui agreat al primarului Ţâroiu. Cât durează acţiunea în instanţă, Nicolaie Alexe este suspendat din funcţia de director al Spitalului Municipal. Articolul integral, în ediţia de vineri a Evenimentului Muscelean.   

 

The most visited gambling websites in The UK