Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Părintele Stareţ Serafim a încetat din viaţă în această dimineaţă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 8352

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2490_20.jpg

Câmpulungul şi Biserica argeşeană şi musceleană au pierdut o adevărată personalitate, cu suflet mare şi bun

În această dimineaţă, la ora 4.00, părintele Serafim Caiea, stareţul Mănăstirii „Negru Vodă”, a încetat din viaţă, după o suferinţă grea şi îndelungată. Tragedia care a îndurerat comunitatea câmpulungeană şi Biserica Ortodoxă argeşeană lasă mai săracă viaţa Muscelului, care a pierdut un om bun, valoros prin caracterul său deosebit şi munca filantropică, depusă în scurta sa viaţă, în slujba oamenilor, a oraşului care l-a adoptat şi Bisericii, slujite cu un devotament impecabil. Părintele Serafim ar fi împlinit în această vară, pe 30 august, 43 de ani. Pierderea părintelui Serafim Caiea, un model de discreţie, de dragoste pentru semeni şi de pasiune pentru proiectele umanitare, intervine într-o perioadă complicată pentru locaşul de cult aflat într-un proces de reabilitare capitală. Dar, mai presus de dedicaţia cu care a condus Mănăstirea „Negru Vodă”, părintele Serafim lasă, prin plecarea în eternitate, un gol în sufletele credincioşilor care nu va putea fi acoperit de niciun succesor.       

Dumnezeu să-i odihnească sufletul cald şi să aline durerea marii familii care l-a preţuit ca om şi ca slujitor al Bisericii!        

The most visited gambling websites in The UK