Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Terenul de sport din Grui, pericol public?

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1013

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_35.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_34.jpgStarea locurilor de joacă de pe raza municipiului Câmpulung îi nemulţumeşte profund pe unii dintre părinţi. Un bărbat care locuieşte în cartierul Grui ne-a trimis la redacţie un comentariu acid la adresa administraţiei locale cu privire la felul în care arată acesta spaţii, unde, cel puţin teoretic, cei mici ar trebui să se joace în siguranţă.

Gard rupt şi şuruburi în loc de porţi

Cetăţeanul cu pricina a făcut referire strict la terenul de minifotbal amenajat de primărie lângă staţia de maxi-taxi, la troiţă. Bărbatul susţine că părinţii îşi expun copiii în fiecare zi la pericolul accidentării din cauza a ceea ce a mai rămas din porţile metalice şi a gardului rupt în două locuri. „Primăria a hotărât să scoată cele două porţi de fotbal de pe teren, de acord, doar că în urmă au rămas şuruburi care reprezintă un real pericol pentru oricine ar putea cădea, prin alunecare, peste ele. Acelaşi parc din Grui, de lângă troiţă, are gardul rupt în două locuri, iar sârmele pot răni  grav un copil şi chiar o persoană adultă. Cer Primăriei să rezolve cele două probleme cât mai repede cu putinţă, până nu se întâmplă o tragedie.”, spune bărbatul care locuieşte în apropierea locului de joacă. Din câte-am aflat, se pare că nu Primăria s-ar face vinovată de dispariţia porţilor de fotbal, ci nişte ţigani care le-ar fi tăiat cu flexul şi le-ar fi dus să le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi! Şi asta nu acum, ci în urmă cu 3-4 ani!

Maşini parcate aiurea

Acelaşi bărbat e nemulţumit şi de modul în care anumiţi conducători auto îşi parchează maşinile în apropierea unui magazin de cartier şi cere primăriei să ia măsuri şi în acest sens. „Aş vrea, tot prin intermediul dvs. să informez Primăria că pe colţul de trotuar din Grui, de lângă magazinul Germino, noi, pietonii, adulţi şi copii, suntem nevoiţi să ne punem zi de zi vieţile în pericol ieşind în mijlocul intersecţiei circulate, călcând prin bălţile de apă, pentru a ocoli maşinile parcate pe trotuar. În plus, şoferii care vin de pe strada Carpaţi, având vizibilitatea tăiată din pricina maşinilor parcate, sunt nevoiţi să iasă mult în intersecţie pentru a se asigura. De asemenea, trotuarul se degradează sub greutatea maşinilor parcate. Îi cer domnului primar să monteze stâlpi pentru a bloca parcarea pe colţul acelui trotuar. De asemenea, pe aceeaşi stradă cu magazinul, ceva mai jos (spre troiţă) mai există un şofer/doi care ocupă întregul trotuar cu maşinile, zilnic, obligându-ne să ieşim pe stradă, nu doar noi, adulţii, ci şi copiii, pentru a ocoli maşinile parcate pe trotuare. Plătesc impozite, plătesc taxe şi trăiesc tot în mizeria asta de oraş, domnule primar, luaţi atitudine!”, este mesajul transmis prin intermediul nostru primarului Liviu Ţâroiu. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK