Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au fost amendați trei argeșeni pentru că nu au respectat măsura izolării

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 362

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2488_amenda4.jpg

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.129 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.
Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, pentru trei persoane care nu au respectat măsura izolării. În primul caz este vorba despre un bărbat de 37 de ani, dintr-o comună din județ, care a fost depistat în trafic, pe raza localității de domiciliu, deși figura în izolare la domiciliu. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 5000 lei.

Alte două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii dintr-o comună din sudul județului, au fost depistați în trafic, venind de la cumpărături, deși trebuiau să stea în izolare. Polițiștii i-au amendat pe fiecare cu câte o amendă de 1000 lei.

 

The most visited gambling websites in The UK