Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Jandarm câmpulungean donator de plasmă după ce s-a vindecat de Covid-19.

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 720

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2486_64.jpgEste vorba despre plutonier major Costanda Mihai Răzvan, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, care a manifestat forme ușoare ale bolii.

Timpul petrecut în spital l-a convins pe acesta să răspundă pozitiv solicitării venite de la Centrul de Transfuzii Sanguine Pitești și să se testeze pentru eligibilitatea de a dona plasmă, în scurt timp primind aviz favorabil.

Mihai, spune: ”Primul gând a fost la familia mea! Dacă unul dintre noi ar fi avut nevoie de plasmă, poate era cineva dispus să doneze. Sunt bucuros că am putut să ajut, iar faptul că plasma prelevată de la mine poate salva viața altor persoane, m-a convins că vom învinge în această luptă inegală.” 

Mihai îi îndeamnă pe toți cei care s-au vindecat de Covid-19, să-i urmeze exemplul și să doneze plasmă. Sunt mulți oameni care au nevoie urgentă de acest produs sanguin. 

The most visited gambling websites in The UK