Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu proiecte de zeci de milioane de euro, managerul interimar al Spitalului a fost demis de primar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1974

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_aron_alexe.jpg

În baza mai multor prevederi legislative, care-i dă această posibilitate, primarul Câmpulungului a semnat dispoziţia de încetare a numirii lui Andrei Aron în funcţia de manager interimar al Spitalului Municipal Câmpulung.

Numit manager la Spitalului Câmpulung pe 30 aprilie, prin ordin al ministrului Sănătăţii, care i-a prelungit mandatul şi pe durata stării de alertă, medicul stomatolog Andrei Aron a primit dispoziţia de încetare a mandatului luni, 25 mai, după ce mai multe prevederi legale au dat posibilitatea administraţiei locale să facă acest lucru. În acest fel, primarul Liviu Ţâroiu şi-a imitat colegii de partid de la judeţ, adică pe Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean, care a repus pe funcţii managerul şi directorul medical, ambii de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş.

Ca manager al Spitalului Câmpulung va reveni Nicolae Alexe, care are câştigat concursul pe post, dar care a fost suspendat din funcţie, pe durata stărilor de urgenţă şi alertă de ministrul Sănătăţii, pentru management defectuos. Luni, la spital mirosul de şampanie l-a acoperit pe cel de clor.

Astfel că, Spitalul Câmpulung a pierdut un bun gospodar, un tânăr ambiţios, ţinând cont că Andrei Aron intenţiona să acceseze fonduri cu care să aducă transformări radicale unităţii medicale care îngrijeşte zeci de mii de musceleni.

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK