Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Purtarea măștii de protecție obligatorie în Argeș

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 943

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2483_masca.jpg

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, condus de prefectul Emanuel Soare, a adoptat pe 14 mai, hotărârea cu numărul 17, în scopul limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în rândul populației, după expirarea stării de urgență instituită pe teritoriul României.

Astfel, în Argeș se instituie obligativitatea purtării de către cetățeni a măștii de protecție și păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri între persoanele aflate în spațiile publice închise, spațiile comerciale și mijloacele de transport în comun.

Operatorii de transport public, de comun acord cu autoritatea contractantă, vor modifica graficul de circulație precum și numărul de autovehicule de transport puse în trafic în scopul evitării aglomerării acestora și minimizării contactului dintre călători. Va fi interzis accesul călătorilor care nu folosesc mască de protecție în mijloacele de transport în comun.

Administratorii piețelor agro-alimentare, precum și operatorii economici având ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul și a căror activitate va fi reluată sau nu a fost suspendată potrivit Ordonanței militare nr.2/21.03.2020 vor proceda la monitorizarea/limitarea accesului persoanelor în spațiile destinate comerțului. Astfel, vor fi asigurate măsurile de conduită socială și prevenție: evitarea aglomerării, păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință de către personalul care deservește populația.

Dispozițiile hotărârii își încetează aplicabilitatea la data adoptării altor reglementări în materie la nivel național.

 

The most visited gambling websites in The UK